2Binsite Artikel Website
Image default
Verbouwen

Kunststof kozijnen kopen

Zoals velen waren wij ook op zoek naar kunststof kozijnen. Bij ons in de straat zijn haast alle mensen zich aan het orienteren of hebben al nieuwe kozijnen. We zien daarin veel verschillende modellen, en we vonden niet alles even mooi. We zagen ook duidelijk verschillen in de manieren van werken en afwerken.

Mijn man is redelijk handig denkt ie zelf, maar dit soort werkzaamheden laten we zeker liever over aan experts. Daarom moesten we ons maar eens orienteren op de renovatiemarkt en we gingen op zoek naar een goedkope kozijnen leverancier.

Op zoek naar een goedkope kozijnen leverancier

Zoals gezegd moesten de kozijnen wel geplaatst worden door een specialist, dus we keken naar kunststof kozijnen inclusief plaatsen en afwerken. Het internet biedt veel voordelen maar een nadeel is dat google niet direct de goedkoopste kozijnen laat zien. We kwamen bij diverse sites terecht, allemaal met de scherpste aanbiedingen. Daar werden we niet wijzer van. We besloten bij een aantal bedrijven een kunststof kozijnen offerte aan te vragen. Eén van die bedrijven was ea-kunststof techniek en die gaf ook aan dat de betaling achteraf mocht worden voldaan. Dus eerst plaatsen en daarna betalen.

Bij onze afspraak werd al snel duidelijk dat bij ea-kunststof techniek veel mogelijk is. Overal werd meegedacht. We merkten dat dit bedrijf veel ervaring had aan de oplossingen en mogelijkheden die ons geboden werden. 

We kregen vrijwel direct een prijs te horen. Omdat we van meerdere buurtgenoten vergelijkbare prijzen gehoord hadden, en wij eigenlijk meer wensen hadden dan anderen maar wel een zelfde prijs voor onze renovatie kregen, besloten we met dit bedrijf in zee te gaan.

De oplevering

Nadat alles nog eens door een ervaren monteur werd ingemeten en al onze wensen nogmaals vastgelegd werden in verband met de productie van de kozijnen, kregen we een datum door wanneer ze zouden komen monteren. Ondertussen nog steeds geen cent betaald!

Na drie dagen werken met totaal 3 monteurs was onze woning geheel gerenoveerd. Inclusief een nieuwe voordeur en een mooie schuifpui in drie delen. Alles werd netjes met ons nagelopen en aan t einde kregen we zoals afgesproken ook de rekening.

Al met al een zeer positieve ervaring, en we kunnen iedereen die op zoek is naar een goed en netjes bedrijf voor goedkope kunststof kozijnen inclusief montage ook aanraden om eens te kijken naar ea-kunststofkozijnen.nl. Wij zijn goed geholpen en dik tevreden in elk geval.

https://ea-kunststofkozijnen.nl/