2Binsite Artikel Website
Image default
Vakantie

Groepsaccommodatie Twente

Accommodatie boeken voor een paar nachtjes weg met zijn tweetjes kun je bijna overal. Als je met een grotere groep op pad gaat, kan het boeken van de overnachtingen iets lastiger zijn. De groepsaccommodatie moet immers voldoen aan de wensen en eisen van alle betrokkenen. Dat betekent dat je voor een vriendenweekend of familieweekend waarschijnlijk een ander soort groepsaccommodatie nodig hebt dan voor een teambuildingsessie vanuit het werk.

En als er al een accommodatie is die aan alle eisen tegemoet kan komen, is de vraag of deze wel groot genoeg is om iedereen te kunnen herbergen.

Plek zat in Twente

Een van de dingen waar we in Twente zo trots op zijn is dat je hier alle ruimte krijgt. Letterlijk, want in dit deel van Nederland kun je soms nog eindeloos in de verte staren. Maar ook figuurlijk. Twente biedt een ruim aanbod groepsaccommodaties voor groepen van 10, 20, 30 en soms zelfs méér personen.

Wat dacht je van een verblijf op het landelijk gelegen De Pol in Buurse? Hier kun je terecht met groepen van 6 tot 30 personen. Heb je een groter gezelschap? Dan combineer je gewoon een paar accommodaties om tot maximaal 68 mensen onder te brengen.

Ga je op familieweekend, maar ligt je schoonmoeder je niet zo? Dan boek je natuurlijk de verbouwde Kloosterboerderij genaamd “De Woeste Wieven”(als ze er iets van zegt, is dat natuurlijk toeval. Of je zegt dat het een eerbetoon is aan de krachtige vrouwen in je familie).

Je kiest natuurlijk niet voor de naam… Je kiest voor wat de groepsaccommodatie te bieden heeft. Bij de Woeste Wieven kun je makkelijk 28 mensen herbergen, maar de kracht van de kloosterboerderij is de ligging: lekker ver van alle drukte kunnen jullie je eigen ding doen.

Of kies voor De Johanneshoeve, een voormalige ruilverkavelingsboerderij  in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Hoewel De Johanneshoeve strikt genomen geen groepsaccommodatie is (er komen regelmatig stelletjes voor een romantisch weekendje weg) is het dankzij de combinatie van tweepersoons kamers en 4/5-persoonskamers én een luxe keuken alles wat je nodig hebt om van jullie groepsreis een succes te maken.

Uitgebreid aanbod groepsaccommodatie in Twente

Natuurlijk kun je in Twente op  nog veel meer plekken kennismaken met onze befaamde gastvrijheid. Begin je groepsverblijf op Visittwente.nl en boek een van de vele ruime accommodaties voor groepen die Twente te bieden heeft.