2Binsite Artikel Website
Image default
Vakantie

Glamping in Spanje

Is het je weleens opgevallen dat elk land zo zijn eigen “typische vakantie” heeft? Ga maar na: bij Frankrijk denk je meteen aan kamperen, terwijl je bij Spanje meteen aan een hotel denkt. Gek is dat niet.Zuid-Frankrijk is nog wel te doen is met een volgeladen auto, maar om in Spanje te komen moet je die verrekte Pyreneeën over. Drie dagen rijden met de kampeeruitrusting achterin? Dat gaan we niet doen. Een hotel is dan snel geboekt.

De afgelopen jaren is er een nieuwe trend in opkomst. Want ook in Spanje kun je tegenwoordig prima kamperen. Niet met je eigen uitrusting, maar met een superdeluxe glamping accommodatie. Dit is een tent, lodge of tiny house dat al helemaal voor je klaar staat wanneer je aankomt. Je geniet van het echte campingleven, terwijl je wel heerlijk slaapt. Ook heb je een eigen keuken en vaak zelfs eigen sanitair.

Een glamping in Spanje voor iedereen

Een van de mooie dingen van glamping in Spanje is dat je geniet van de vrijheid van kamperen terwijl je wel het comfort hebt dat je van een hotel gewend bent. Beter zelfs, want in welk hotel heb je een eigen keukentje met koffiezetapparaat?

Boek je verblijf en geniet van een ruim opgezette safaritent, met volledig ingerichte slaapkamers, een woongedeelte en een ruime veranda (de perfecte plek voor een heerlijke kop koffie, terwijl de kinderen lekker spelen).

Alle faciliteiten van de Glamping in Spanje staan voor je klaar

Jouw accommodatie staat op één van de betere campings in Spanje, bijvoorbeeld aan de Costa Brava. Dat betekent dat je eindeloos kunt genieten van zon, strand en zee, maar dat je ook lekker door het dorp kunt wandelen. Bezoek een markt of flaneer over de promenade. Je kunt natuurlijk ook op de glamping blijven. Het zwembad en alle andere faciliteiten van de glamping wachten op je.

Boek direct je verblijf

Zin in een vakantie op de glamping in Spanje? Kom dan eerst naar www.glampings.com. Bekijk het aanbod en boek direct je verblijf.