2Binsite Artikel Website
Image default
Vakantie

De leukste vakantiehuizen in de Ardennen

Wanneer je een vakantie in de Ardennen wilt boeken, heb je een enorm aanbod van verschillende soorten overnachtingsplekken. Jouw keuze hangt natuurlijk af van het gezelschap waarmee je gaat en de grootte van de groep. Wanneer je een vrienden- of familieweekend organiseert en je zoekt een vakantiehuis in de Ardennen, kun je jouw groep verrassen met onderstaande verrassende overnachtingen!

Boomhut als vakantiehuis

In plaats van een gewoon huis of boerderij, kun je in de Ardennen ook slapen in heuse boomhutten! Ze zijn er in alle soorten en maten. Wil je gaan voor echt avontuur? Kies dan voor de basic boomhut, die zijn uitgerust met alleen basismaterialen om de nachten door te komen. Je kunt ook voor de luxe varianten kiezen die met een volledige uitrusting komen. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal midden in de natuur liggen. Je wordt dus wakker door het gefluit van de vogels en het geritsel van de bomen! Maak je ultieme kinderdroom waar en boek een boomhut voor je gezelschap.

Klassieke chalets

Wanneer men aan de Ardennen denkt, denken ze al snel over de natuur. En wat past daar nou beter bij dan overnachten in de klassieke chalets midden in dit natuurgebied? Chalets zijn huisjes die zich bevinden in een bosrijke omgeving. Ze staan erom bekend dat ze in alle soorten en maten te vinden zijn, dus of je nou met een klein gezelschap bent of een enorme familie; een chalet is voor iedereen toegankelijk.

Drijvend vakantiehuis

Voor de echte avonturiers kun je in de Ardennen overnachten op het water! Je kunt kajuiten huren om met je vrienden een nacht op het water door te brengen. De kajuiten zijn van alle gemakken voorzien en zijn gemaakt om heerlijk te dobberen op de meren van de Ardennen. Heerlijk wakker worden midden op het water, wie wil dat nou niet?

Gerelateerde artikelen

Vakanties vergelijken!

Granada, de mooiste stad van Zuid-Spanje?

Glampings in Overijssel

Glamping in Brabant, dat is Bourgondisch kamperen

Mogelijkheden voor het versturen van bagage

Campertips West-Amerika