2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Bij deze psycholoog in Breda gebruiken ze mindfulness

Ben je op zoek naar een psycholoog in Breda, waar ze gebruik maken van mindfulness? Dan zit je bij Psychologie Praktijk Floor goed. Door mindfulness te implementeren in hun behandelingen, kunnen ze je beter helpen om bepaalde klachten te verminderen. Hierbij kun je denken aan angst-, maar ook spanningsklachten. Niet alleen dan is mindfulness effectief, maar ook wanneer je relatie- of lifestyleproblemen hebt kan een behandeling als compassietraining helpen. Ontdek hoe deze praktijk je kan helpen doormiddel van mindfulness.

Mindfulness is erg effectief

Maar wat is mindfulness eigenlijk? Mindfulness is een vorm van meditatie, maar ook een training die er op is gericht om je bewust te maken van fysieke ervaringen, stemmingen, gevoelen en gedachten. Bij deze psycholoog in Breda combineren ze de behandelingen mindfulness met andere therapieën. Denk bijvoorbeeld aan gedragstherapie, schematherapie of interpersoonlijke psychotherapie. Door de verschillende oefeningen uit te voeren, leer je aandachtiger naar jezelf te luisteren en met meer aandacht activiteiten te kunnen uitvoeren.

Verschillende voordelen

Het volgen van mindfulness bij deze psycholoog in Breda heeft vele voordelen. Deze voordelen zijn onder meer:

  • Een betere concentratie
  • Meer ruimte voor beleving
  • De tijd om diverse zaken te verwerken
  • Het is makkelijker om dingen te accepteren en los te laten
  • Het zorgt voor een betere stemming

Meld je aan voor een intakegesprek

Heb je interesse om onder behandeling te gaan bij deze psycholoog in Breda? Dan wil je natuurlijk graag eerst weten welke vorm van therapie geschikt is voor jouw hulpvraag. Het enige wat je momenteel hoeft te doen, is je aanmelden bij Psychologie Praktijk Floor. Dit kun je eenvoudig online doen via het kopje aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in en de experts van deze praktijk zullen dan contact met u opnemen. Voor vragen of mindfulness of andere behandelingen kun je de website van deze specialisten raadplegen. Het fijne aan deze praktijk is dat gesprekken ook buiten kantoortijden kunnen plaatsvinden.

Gerelateerde artikelen

Hoe pak je een slaapprobleem aan?

Donkere huidskleur lichter maken

De verschillende mogelijkheden voor mooie nieuwe tanden

Acai bessen kopen

Alles over een kunstgebit

Hoe hou ik het langer vol?