2Binsite Artikel Website
Image default
Telefonie

Telefoonhoesjes als het ultieme accessoire

Wie denkt dat er alleen maar saaie telefoonhoesjes zijn die afbreuk doen aan het uiterlijk en design van een mobiele telefoon hebben het mis. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende telefoonhoesjes verkrijgbaar die je telefoon nog hipper maken. Ja, ze zijn er dus weldegelijk! Gsm hoesjes kun je laten matchen met je outfit. En aangezien je niet elk dag dezelfde kleding draagt, verdient jouw smartphone ook een aantal bijzondere telefoonhoesjes, toch? Hoewel er genoeg verschillende aanbieders zijn, is het voor de eigenaren van de minder bekende smartphonemodellen wel een grotere uitdaging om een geschikte verkoper te vinden. Met behulp van onderstaande tips helpen we jou alvast een eindje op weg.

Shoppen bij Telefoonhoesje Store

Telefoonhoesje Store is een nieuwe webshop in cases voor je mobiele telefoon, maar eigenlijk ook weer niet. Hoewel ze nog niet heel lang in de lucht zijn, is het bedrijf achter deze webshop wel een ‘oude rot in het vak’ te noemen. Telefoonhoesje Store is namelijk onderdeel van Casimoda. En die webshop moet je als modemeisje écht kennen, want het is een bekende webwinkel in telefoon hoesjes. Wat maakt Telefoonhoesje Store dan toch anders en warom hebben ze besloten om deze shop te openen? Dat zit zo. Telefoonhoesje Store is de verzamelwebshop van alle merken smartphonehoesjes onder één dak. En, dat zijn er misschien wel meer dan je denkt. Wil je dus niet in alle shops apart een bestelling plaatsen, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de website van Telefoonhoesje Store. Daar zijn alle bestsellers toegevoegd en te bestellen. Wel zo makkelijk! Oh, en de verzending is gratis (zoals we van ze gewend zijn) + je hoeft nooit lang op je pakketje te wachten. De levering is meestal al de volgende werkdag, indien je op werkdagen voor 16:00 uur hebt besteld.

Telefooncases met hoog fashiongehalte

De volgende vraag is natuurlijk: Welk hoesje telefoon past bij mij? Dat is een vraag die alleen jij kunt beantwoorden, want over smaakt valt niet te twisten. Wel kunnen we de laatste trends met je delen, zodat je weet wat er in modelandschap speelt. 

Marmer cases voor de perfecte spiegelselfie

Een marmer case gemaakt van soepel materiaal (lees: siliconen) is een absolute must-have. Als je nog geen telefoonhoesje voor jouw smartphone hebt en wel van een tijdloos printje houdt, heb je met deze case een klassieker te pakken. Je vindt ze in verschillende kleuren, dus je kunt altijd nog voor een opvallend kleurtje kiezen, als je geen standaard grijs of zwart marmer iPhone 12 telefoonhoesje wilt.  

Abstracte prints zijn niet alleen hip voor aan de muur

Abstracte en geometrische prints zijn niet alleen mooi om aan de muur te hangen in de vorm van een artwork, maar past ook prima als design op een telefoonhoesje. Dat bewijst de collectie van Telefoonhoesje Store wel. Denk bijvoorbeeld aan een geometrisch patroon in bruintinten, of een mi van verschillende pastelkleurtjes.

https://www.telefoonhoesje.store/