2Binsite Artikel Website
Image default
Groothandel

Rvs streeploos schoonmaken

Als je op zoek bent naar een schoonmaakdoek voor het streeploos schoonmaken van rvs, dan bekijk je de schoonmaakdoeken van Super Shine. In de Super Shine schoonmaakdoek wordt vuil en bacteriën opgenomen in plaats van verplaatst. Het doekje kan ruim viermaal zijn eigen gewicht opnemen en heeft een fantastisch reinigend vermogen, ook zonder schoonmaakmiddelen. De doekjes zijn makkelijk in gebruik en het schoongemaakte oppervlak droogt erg snel.

Een multifunctionele schoonmaakdoek

De Super Shine schoonmaakdoek is ideaal voor het poetsen van rvs en het streeploos schoonmaken van allerlei gladde oppervlakken. De schoonmaakdoekjes zijn ideaal voor de keuken en de badkamer, maar ook voor vele andere oppervlakken. Denk hierbij aan ramen, spiegels, meubel, chroom en auto’s. Daarnaast is de doek zowel nat al droog te gebruiken. Wil je deze multifunctionele doek nat gebruiken? Dompel deze dan, voor bijvoorbeeld de keuken of badkamer, in warm water zonder schoonmaakmiddelen. Daarna wring je de doek goed uit, zodat deze meer droog dan nat aanvoelt. Vervolgens maak je de gewenste oppervlakken schoon en laat je deze zelf drogen. Eenvoudig toch? Daarbij is deze doek van super sterk materiaal gemaakt dat niet pluist of rafelt.

Bestel jouw schoonmaakdoekjes in deze webshop

Bekijk het ruime assortiment aan doeken om rvs en andere gladde oppervlakken streeploos te schoonmaken in de webshop van Super Shine. Kies bijvoorbeeld voor de medium variant. Deze is door zijn afmetingen perfect te gebruiken voor kranen en andere kleine oppervlakken. Deze doek is niet te groot waardoor je goed bochten en andere lastige plekjes kunt schoonmaken. Heb je liever de large variant? Ook deze is hier verkrijgbaar! Plaats je jouw bestelling op werkdagen voor 15.00 uur? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Bovendien passen de meeste bestellingen eenvoudig door de brievenbus. Je hoeft dus niet speciaal thuis te blijven om jouw pakketje in ontvangst te nemen.

https://supershineonline.nl/

Gerelateerde artikelen

Mangohout meubelen passen in ieder interieur

Waarom online drank bestellen?

Glazen deuren

Roltopper

Spotjes voor de terrasoverkapping online kopen

Culturele producten in trek