2Binsite Artikel Website
Image default
Telefonie

Overzicht van Sim Only aanbieders

Wilt u goedkoop bellen en heeft u al een mobiel toestel? Dan hoeft u enkel nog een goedkoop sim only abonnement aan te schaffen en u bent weer helemaal bereikbaar. Ook met Sim Only abonnementen is nummerbehoudt mogelijk, maar hiervoor moet u natuurlijk wel de juiste provider treffen. Op onze website hebben wij een overzicht gemaakt van alle betrouwbare telecom providers die een goedkoop sim only abonnement aanbieden. Daarbij vindt u de laatste acties, het laatste nieuws en ontvangt u advies om het juiste abonnement te kiezen.

Gemiddeld sim only abonnement

Gemiddeld worden er 150 belminuten en 1000 MB afgenomen van telecom providers. Dit omdat men veel minder gebruik maakt van bellen en smsen dan vroeger. Het aantal MB’s wordt echter alleen maar meer door de vele sociale media, apps en media diensten. Afbeeldingen en video’s vragen steeds meer van uw verbinding en bandbreedte en daarom is 1GB (1000 MB) een gangbare hoeveelheid.

Wanneer u veel gebruik maakt van Spotify, Youtube, Facebook of Snapchat dan is dit zeker een aanrader. Wanneer u weinig van Wifi-verbindingen gebruik maakt zal uw dataverbruik waarschijnlijk richting de 2 of 3 GB gaan en kunt u er beter over nadenken om uw abonnement te upgraden i.p.v. elke maand bijbetalen.

Sim Only is veel goedkoper!

Veel mensen rekenen bij het sluiten van een nieuw contract uit hoeveel het toestel kost, maar wanneer u gebruik maakt van een ouder(nog bruikbaar) toestel is een sim only abonnement altijd voordeliger! U betaalt enkel voor de belminuten en het dataverbruik en helemaal niets meer voor het toestel.

Een abonnement kan tegenwoordig al snel enkele tientallen euro’s kosten (meestal boven de € 40,-), terwijl de meeste Sim Only abonnementen al voor minder dan € 14,- worden aangeboden.

http://goedkoop-sim-only.nl