2Binsite Artikel Website
Image default
Telefonie

Bescherm jouw telefoon op reis met een hoesje

Waar je vroeger nog een onverwoestbare Nokia 3310 kocht, zijn telefoons vandaag de dag wel van andere categorie. Inmiddels bellen, Whatsappen, Facetimen en netwerken we met onze smartphones. Telefoonfabrikanten spelen hier slim op in en lanceren jaarlijks nieuwe vlaggenschippen met nog indrukwekkendere snufjes. Een smartphone zonder hoesje is dus geen verstandig idee. En, al helemaal niet als je gaat reizen. In dit artikel zetten we de voordelen van een smartphonehoesje op een rijtje.  

1. Jouw telefoon kan ineens tegen een stootje

Neem de tussenkop wel met een korreltje zout. Smartphones worden steeds vaker uitgerust met een glazen behuizing. We hoeven jou niet uit te leggen dat dit materiaal erg kwetsbaar is. Een telefoonhoesje zorgt voor de nodige bescherming, maar hoeft niet altijd te garanderen dat jouw telefoon in één klap onverwoestbaar is geworden. Als je op vakantie gaat en er veel sportactiviteiten op de planning staan, dan doet het deugd om een extra stevig telefoonhoesje te kopen, zoals een ultra tough iPhone 12 hoesje. Ben je ook van plan om te gaan duiken of snorkelen, en wil je het onderwaterlandschap met jouw volgers op social media kunnen delen? Zorg dan dat jouw telefoon droog blijft. Er zijn speciale telefoonhoesjes op de markt die waterbestendig zijn.

2. Een telefoonhoesje voor in het vliegtuig

Afhankelijk waar jouw vakantiebestemming is, kun je behoorlijk wat uren moeten doorbrengen in het vliegtuig. Dat is geen pretje. Gelukkig kun je van tevoren verschillende films en series op je telefoon streamen, zodat je ook in de lucht geen enkele aflevering hoeft te missen. Tip: koop een telefoonhoesje met standaard, want dan kun je jouw telefoon rechtop zetten op het tafeltje. Een ander handig smartphonehoesje zijn de welbekende hoesjes met koord of portemonneehoesjes. Zo heb je alle belangrijke pasjes en andere zaken binnen handbereik.

3. Een screenprotector als finishing touch

Leuke telefoonhoesjes zorgen voor de nodige bescherming. Maar het scherm mag ook niet vergeten worden. Je telefoon kan tijdens een fietstocht, kroegentocht of tijdens het winkelen zomaar uit je tas of broekzak vallen. Als je een backcover hebt gekocht, dan is de kans groot dat jouw scherm de klap niet overleeft. Om krasjes en andere schade aan het touchscreen te voorkomen, wordt aangeraden om een telefoonhoesje te kopen in combinatie met een glazen screenprotector.

https://www.leuke-telefoonhoesjes.nl/