2Binsite Artikel Website
Image default
Sport

Thuis online fitness lessen volgen

Heerlijk thuis sporten

Wil jij het liefst thuis sporten? Fijn sporten op momenten wanneer het jou uitkomt, in een veilige omgeving, in je favoriete sport-outfit en zonder stoorzenders. Als dit is wat jij graag ziet zitten, dan is een app vol met work-outs video’s die je thuis kunt volgen zeker iets voor jou. Het online fitness platform van Fit at Home is 24/7 on demand. De meer dan 1000 work-outs kun je doen via de Smart-tv, laptop, smartphone, tablet of app. Net wat voor jou het makkelijkst is.

Je wordt fitter met 1 druk op de knop en kunt al afvallen met 3 work-outs per week van slechts 20 minuten. Meld je aan voor home fitness bij Fit at Home en val thuis af!

Keuze uit meer dan 1000 work-outs

Welk gedeelte van jouw lichaam wil jij trainen of heb je een speciale reden om te sporten? Iedereen heeft een doel bij het sporten, Fit at Home heeft daar goed op ingespeeld. De work-outs zijn onderverdeeld in verschillende categorieën als billen & buik, zwanger & fit, kids & fun, 55+ & fit en yoga. Voor de work-outs zijn er weinig attributen nodig, al kan een yogamat neerleggen of gewichten erbij pakken geen kwaad. Bij elke online fitness training staat aangegeven of en welke accessoires je nodig hebt.

Verschillende pakketten

Fit at Home heeft 4 pakketten samengesteld, te weten het try out pakket voor een maand, het jaarpakket, halfjaarpakket en zwanger & fit pakket. Het jaarpakket kost €10,- per maand, het halfjaarpakket heeft een prijs van €11,- per maand.

Home fitness met Fit at Home

Zelf weten waar en wanneer jij sport met home fitness, dat is Fit at Home. Meer voordelen van dit thuissportplatform zijn:

  • Sporten voor de TV, waar en wanneer je maar wilt
  • Thuis sporten via tablet, Smart-tv, laptop en smartphone
  • De Fit at Home is te downloaden voor Smart-tv
  • 7 dagen per week en 24 uur per dag meer dan 1000 video work-outs on demand te bekijken
  • Afvallen met slechts 2 tot 3 work-outs per week

https://fitathome.com/nl/

Gerelateerde artikelen

PS of Sweden voor je paard, Vestrum of Samshield voor jou!

Drie redenen om een vouwstep aan te schaffen

Kwaliteit van trampoline is belangrijk

De Healthy Running webshop is geopend!

Vissen in het buitenland

Waarom iedere vrouw aan krachttraining zou moeten doen