2Binsite Artikel Website
Image default
Sport

Skihelmen Kopen bij Sporterswebshop?

De winterperiode komt er weer aan. Een periode waarbij veel Nederlanders op wintersport gaan. Een van de belangrijkste dingen om mee te nemen is natuurlijk je skikleding. Zoals de skihelmen en dikke kleding.

Skilhelmen zijn ontzettend belangrijk en vervullen veel functies. Ten eerste zorgt het voor veiligheid, bijvoorbeeld bij een val of een botsing. Hiernaast zorgt het ook voor extra warmte in de ijstijd.

Hoeveel kosten skihelmen gemiddeld?

De kosten voor zo’n helm varieren verschillend. De ene helm kost 300 euro terwijl de ander maar 100 euro kost. Dit verschilt tussen kwaliteit, design en het soort merk.

Naast helmen verkoopt Sporterswebshop ook nog andere producten in zijn/haar assortiment. Zo ook sportkleding, fietshelmen en waxproducten. 

Het laatste winternieuws

In 2010 is in Oostenrijk de skihelm verplicht gesteld voor kinderen tot 15 jaar. Daarmee volgt Oostenrijk het voorbeeld van andere skilanden als Italië en Noorwegen. Het duurt niet lang meer of de helmplicht wordt in heel Europa voor kinderen verplicht gesteld.

Momenteel zijn op alle skischolen in Europa de skihelmen voor kinderen al verplicht. Geen wonder, als je weet dat hersenletsel de belangrijkste doodsoorzaak is bij pisteongevallen.

Ook volwassenen wordt het dragen van een skihelm ten zeerste aanbevolen! Daarnaast is een skihelm meer dan bescherming. Het is tevens een fashion statement. Met de huidige modellen is een skihelm zeker niet meer saai!

http://www.sporterswebshop.nl/wintersport/skihelmen.html