2Binsite Artikel Website
Image default
Sport

Meer lokale bekendheid voor je bedrijf met sportwedstrijden

Als eigenaar van een bedrijf wil je dat je onderneming groeit. In veel gevallen ben je daarvoor afhankelijk van het lokale bedrijfsleven. Andere bedrijven om mee samen te werken en waarschijnlijk bevindt een groot deel van je afzetmarkt zich in de directe omgeving. Door lokaal naamsbekendheid op te bouwen vergroot je de kans op meer omzet. Hoe je dat doet? ‘Sport verbroedert’ zeggen ze toch?

Organiseer een bedrijventoernooi

Wil je het meteen goed aanpakken, organiseer dan een bedrijventoernooi in de omgeving. Maak er een gezellige en sportieve dag van waarbij sporten centraal staat maar de gezelligheid het belangrijkste is. Zorg daarom ook voor een catering en sponsor meteen de shirtjes zodat je jouw bedrijfsnaam bij veel mensen onder de aandacht brengt.

Koop sportprijzen in en personaliseer deze

Bij een bedrijventoernooi horen natuurlijk ook sportprijzen voor het winnende team. Wanneer je van plan bent om er een jaarlijks evenement van te maken kun je kiezen voor een kampioensschaal of grote bokaal die je als wisseltrofee in kunt zetten. Dit is met name populair bij horecabedrijven om de onderlinge competitie tussen restaurants of kroegen nog meer te stimuleren.

Maar ook een gouden medaille of voetbalbeker werkt prima. Belangrijk is dat je een leverancier uitkiest waarbij je de mogelijkheid hebt om sportprijzen te personaliseren. Zo breng je niet alleen je bedrijfsnaam maar bijvoorbeeld ook je logo direct bij je doelgroep onder de aandacht.

Bouw duurzame zakenrelaties op

Investeer tijdens het evenement in gesprekken met mensen. Niet alleen de eigenaar van de bedrijven die langskomen maar ook het personeel. Het is altijd waardevol om zoveel mogelijk mensen te kennen die bij je in de buurt wonen en werken, zeker wanneer ze werkzaam zijn in hetzelfde, of een aangrenzend werkveld! Zo bouw je duurzame zakenrelaties op waar je de rest van je carrière profijt van hebt.

Gerelateerde artikelen

Thuis online fitness lessen volgen

Traint een crosstrainer ook je beenspieren?

Drie redenen om een vouwstep aan te schaffen

Wird von de Beek den Wechsel zu Manchester bereuen?

Waarom iedere vrouw aan krachttraining zou moeten doen

Nooit meer koud op wintervakantie met Tenson skikleding