2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Gouden tips over kerstverlichting in de tuin

Elk jaar begint de zoektocht naar de perfecte kerstboom weer. Iedereen wilt natuurlijk de mooiste kerstboom en de leukste bijbehorende versieringen. Niet alleen voor binnen versiering wordt er tegenwoordig enorm veel  gekeken, maar ook voor buitenversiering. Wil je dus extra uitpakken dit jaar met versieren? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij geven jou gouden tips voor buitenversiering.

 

Oriënteer jezelf

Als je denkt aan buitenverlichting en versieringen dan weet je wellicht niet eens waar je naar moet zoeken. Je ziet door de bomen het bos niet meer en hebt er helemaal geen zin meer in. Dat is begrijpelijk. Het is daarom erg belangrijk dat je eerst even gaat oriënteren wat er allemaal ter beschikking is en wat nou echt de bestsellers van dit jaar zijn. Wij hebben hieronder een aantal must haves, als het gaat om kerstverlichting in de tuin, voor jou op een rijtje gezet!

 

1. Boomverlichting
Boomverlichting is al jarenlang erg populair. Dit is letterlijk speciale verlichting dat je buiten in de bomen kan ophangen. Zo kan je dus leuk buiten de bomen verlichten, zonder enkel gevaar. Boomverlichting is leuk voor in de tuin, in een park of voor ergens in de stad.

2. IJspegelverlichting
IJspegelverlichting is al iets minder populair. Maar dat maakt niet uit, want dit is een van de mooiste buitenverlichtingen die beschikbaar zijn. IJspegel verlichting wordt vaak gehangen aan een dakgevel. Het geeft een gaaf effect en je huis springt er direct uit!

 

3. Netverlichting
Netverlichting hebben wij allemaal wel eens voorbij zien komen. Netverlichting wordt vaak aan de schutting gehangen. Dit is namelijk een erg makkelijk product om mee te werken en het zorgt voor een schitterend eindresultaat. Naast dat je het aan de schutting kan hangen, is het ook leuk om tussen de struiken te doen of om een object heen in de tuin. Denk dan bijvoorbeeld aan een lounge set. Hoe gezellig is het om daar ‘s avonds met vrienden en/of familie te zitten, met de verlichting aan.

 

Hierboven staan de drie mooiste buitenverlichtingen besproken, maar er is natuurlijk nog veel meer! Voor meer producten raad ik het je zeker aan om op kerstverlichting.nl even een kijkje te nemen. Ik hoop dat je wat aan deze blog hebt gehad en veel plezier met versieren☺.