2Binsite Artikel Website
Image default
Muziek

Keyboardles Almere

Keyboardles in Almere bij Muziekkunde

Hou jij van muziek maken? Woon je in de omgeving van Almere of Amsterdam en zou je graag keyboard leren spelen? Bij muziekschool Muziekkunde kun je keyboardles volgen. Wij zijn een muziekschool opgericht door Romy Dya, een R&B en popartiest die in het verleden heeft samengewerkt met onder meer Martin Garrix, Maan, Roxeanne Hazes en de Wu-Tang Clan. Naast keyboardles kun je ook bij ons terecht voor zangles, het leren liedjes schrijven en het spelen van gitaar. Muziekkunde is gevestigd in het centrum van Almere. Graag nodigen we je uit om een proefles te komen proberen.

Muziekkunde is een muziekschool waar jij jezelf kunt zijn en waar jouw talent ten volle zal kunnen ontplooien. Wij zoeken naar jouw authenticiteit en halen het beste, dat diep zit verborgen, uit jou.

 

Docenten met passie voor muziek

Bij Muziekkunde werken we met docenten die muziek ademen. Wij worden ’s ochtends wakker met een liedje in ons hoofd en gaan ’s avonds fluitend weer naar bed. Muziek is onze passie en deze passie delen we graag met jou. Tevens hebben we veel ervaring in de muziekindustrie, ervaring waar jij tijdens de lessen weer veel van kunt opsteken. Wij zorgen ervoor dat jij snel vooruitgang weet te boeken, terwijl je natuurlijk altijd het plezier behoudt.

  • Keyboardles
  • Zangles
  • Songwritingles
  • Gitaarles

Kom kennismaken!

Wil je eens kennis komen maken met onze muziekschool? Graag vertellen wij je meer. Neem voor meer informatie gerust contact op. Je kunt ons bellen via 06 – 1839 19 34 of een bericht sturen via het contactformulier op onze website. Natuurlijk kun je je ook direct inschrijven.

https://muziekkunde.nl/