2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Houtbouw schuur op maat

Uw houtbouw schuur op maat gemaakt

Wilt u een houtbouw schuur laten bouwen? Dan bent u aan het juiste adres bij HAVA. Hier wordt er geluisterd naar uw persoonlijke wensen en wordt uw houtbouw schuur gemaakt en geleverd door middel van professioneel maatwerk.

De bouw van uw houtbouw schuur

Als eerste wordt uw schuur ontworpen. Dit wordt altijd gedaan nadat er goed geluisterd is naar uw wensen en eisen want daar wordt goed rekening mee gehouden. Zodra het ontwerp klaar is ontvangt u een 3D model van de schuur. Zodra hierop alle aanpassingen gedaan zijn die u doorgegeven hebt, wordt er pas begonnen met de daadwerkelijke bouw van de schuur. Bij de bouw wordt gebruik gemaakt van hout uit Europese bossen en zijn de andere materialen allemaal weersbestendig en duurzaam.

De afwerking

Ook bij de afwerking van de schuur wordt er goed naar uw wensen geluisterd. Hierbij kunt u denken aan de afwerking of de kleur van het hout. In de afwerking worden alle schroeven zo goed mogelijk weggewerkt en worden scherpe randen verwijderd. Op deze manier is de schuur een aanwinst in uw tuin.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een houtbouw schuur of hebt u andere vragen? Dan kunt u contact opnemen door middel van het contactformulier. Ook is het mogelijk om op de website alvast een schuur samen te stellen. U ontvangt hierop gelijk een persoonlijke offerte.

Naast houten schuren maken wij ook houten bergingen, houten veranda’s, houten kapschuren en houten carports op maat.

 

https://www.hava.nl/