2Binsite Artikel Website
Image default
Muziek

Doedelzakspeler inhuren

Doedelzakspeler inhuren van MacKay Bagpipes

Als u houdt van de muziek van een doedelzak en dit graag op een evenement wilt laten horen aan uw gasten dan is een doedelzakspeler inhuren via MacKay Bagpipes de beste keuze. Door onze jarenlange ervaringen in het optreden op evenementen, het lesgeven aan doedelzakspelers en de verkoop van doedelzakken zijn wij uw partner op het gebied van doedelzakmuziek. 

De klanken van de doedelzak klinken prachtig en kunnen uw gasten een aangename verrassing bezorgen en een indruk achterlaten die ze niet snel zullen vergeten. De doedelzakspelers van MacKay Bagpipes zijn in te huren voor bijvoorbeeld een bruiloft, feest of om iemand een mooi afscheid te geven op een uitvaart. 

Doedelzakspeler inhuren uitvaart

Bij MacKay Bagpipes is het ook mogelijk om uw geliefde een waardig afscheid te geven op een uitvaart of begrafenis. Doedelzakspeler op een uitvaart daar hebben wij bij MacKay bagpipes veel ervaring mee en qua muziekstukken is er veel mogelijk. Het is mogelijk om muziekstukken zelf aan te leveren of uit de populaire muziekstukken te kiezen. De traditionele stukken die door de doedelzak worden gespeeld op een begrafenis of crematie zijn uiteraard mogelijk. Denk aan nummers als Highland Cathedral of Flowers of the Forrest. Wij bespreken vooraf met uw de wensen voor de uitvaart, zodat u op de hoogte bent van de mogelijkheden. 

Solo of duo piper 

Voor het inhuren van een doedelzakspeler zijn er verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om een solo piper of duo piper in te huren. Maar het is zelfs ook mogelijk om een trio piper of een doedelzakspeler in combinatie met drummers in te huren. Dat noemen we een mini doedelzakband. Neem gerust contact met ons op via de website voor meer informatie en dan bespreken we samen met u de mogelijkheden voor het inhuren van een doedelzakspeler op uw evenement. 

https://www.mackaybagpipeservices.nl/