2Binsite Artikel Website
Image default
Mode en Kleding

Vlinderstrik kopen, wij zijn STRICKIE

Ben je het beu om een saaie das te dragen? Heb je altijd al opgekeken naar die coole kerels die een vlinderstrik dragen? Wil jij er ook geweldig uitzien  op het volgende feestje? STRICKIE is het vlinderstrikken merk in Nederland.

Deze Rotterdamse vlinderstrikkers verkopen handgemaakte, stijlvolle vlinderstrikken uit 100% katoen. Op hun website kan je terecht voor een mooie collectie vlinderstrikken in allerlei kleuren – voor zowel mannen als kinderen.

Wanneer je bij STRICKIE een vlinderstrik koopt ben je zeker van de beste kwaliteit. Dat garanderen we door je de mogelijkheid te bieden je STRICKIE strikje binnen de 14 dagen te retourneren. Niet tevreden van je strikje? Dan krijg je mits goede reden je geld terug!

Daarnaast zorgen we er ook voor dat jouw nieuwe strikje zo snel mogelijk bij jou in de bus ligt. We versturen je hippe en kleurrijke STRICKIE vlinderstrik namelijk helemaal gratis na aankoop

Of je nu een vlinderstrik wil dragen op die vervelende das te vervangen op het werk of om een feestje op te vrolijken, STRICKIE zoekt zelf de beste en mooiste stoffen uit om hiermee jouw vlinderstrikje te maken.

De laatste jaren hebben vlinderstrikken een mooie terugkeer gemaakt. Ze zijn populairder dan ooit! Of je nu een vlinderstrik draagt omdat je er hip en goed uitziet, of om een oude outfit weer wat op te waarderen, de dag van vandaag is het een must om enkele vlinderstrikken in huis te hebben.

Een vlinderstrikje is makkelijk te combineren met een zakelijke als een casual outfit. Of je nu wat gaat eten met je vriend of vriendin, of je nu op familiebezoek bent of de CEO van je nieuwe bedrijf ontmoet – met een STRICKIE vlinderstrikje zit je altijd goed.

De kleurrijke collectie van STRICKIE en het feit dat de strikjes zowel beschikbaar zijn in normaal als fijn design, maakt dat jouw STRICKIE strik met zowat elk pak als elke kleur te combineren valt. Op die manier kan je makkelijk een basiscollectie STRICKIE strikjes aanleggen die je dan met elkaar kan afwisselen om zo altijd hip en fris voor de dag te komen.

Dames en heren van de Lage Landen! De nieuwe mode wacht niet – dus waar wacht jij nog op? Bestel vandaag nog jouw nieuwe, hippe en kleurrijke STRICKIE vlinderstrik! 

 

http://www.strickie.nl/collectie