2Binsite Artikel Website
Image default
Mode en Kleding

Je outfit bepalen

 

Het is inmiddels weer zaterdag dus dat betekent dat je lekker rustig wakker kan worden. Je gaat natuurlijk niet meteen je bed uit maar blijft gewoon nog heel even liggen. Heerlijk rustig beginnen is het devies. Je staat uiteindelijk op en gaat een heerlijk eitje voor jezelf bakken. De echte bikkels gaan misschien zelfs wel even sporten.  Je kunt natuurlijk ook je ontbijtje op de bank opeten met een heerlijk serietje erbij.

 

Het wordt toch eens tijd om wat te gaan doen. Echter, voordat je de deur uit kan gaan moet je de juiste outfit kiezen voor die dag. Het is zaterdag dus je kunt voor lekker casual gaan. Dat strakke pak kun je vandaag lekker in je kast laten hangen. Casual hoeft natuurlijk niet verslonsd te betekenen, je wilt wel gewoon goed voor de dag komen.

 

Het begint allemaal met de bovenkleding. Een goed overhemd is perfect voor zo’n dag. Het zit prima en je komt gewoon heel goed voor de dag. Een goede flanel of een denim overhemd is perfect voor de zaterdag. Je ziet deze kledingstukken elk jaar weer terugkeren en zullen ook niet gauw het straatbeeld verlaten. Ook een lekkere trui is natuurlijk prima, het wordt namelijk echt weer kouder. Wanneer het warmer is, is een goed shirt ook prima.

 

Nu gaan we iets naar beneden en wordt het tijd om de broek te kiezen. Natuurlijk kan je het nooit fout doen met een goede jeans. Of het nou een skinny model of een slim fit is, beiden doen het prima. Je kan zelfs je jeans onder je denim overhemd doen, niks mis met denim op denim. Wat je ook steeds meer ziet terugkomen is de pantalon tot net boven de enkel, ook een goede optie om aan te trekken.

 

De schoenen! Het is weekend dus trek lekker je paar sneakers uit de kast. Gewoon mooie witte sneaker zoals Stans Smiths zijn natuurlijk altijd prima. Wil je toch iets netter kan je altijd terugvallen op je Clarks.

 

Je kan natuurlijk ook nog kiezen om een van je petten op te doen. Hierbij heb je heel verschillende keuze tussen allemaal soorten en maten petten natuurlijk. Ik zelf zou kiezen voor de trucker cap maar dat is mijn persoonlijke smaak. Verder doe je het ook goed met een baseball of een goede hoed.

https://www.snapbacks.nl/