2Binsite Artikel Website
Image default
Mode en Kleding

Ga je nooit op pad zonder tas

Wie wel eens een dagje weggaat, zal zich realiseren dat het niet mee hebben van een tas zo’n beetje het allervervelendste is wat er op dat moment bestaat. Vooral wanneer je een dagje uitgaat naar een pretpark of dierentuin, is het handig dat je al je waardevolle spullen, maar ook wat eten en drinken gemakkelijk in een tas met je mee kunt dragen. Door een stevige tas aan te schaffen, zal je merken dat je hier tot in lengte van jaren plezier van zult hebben. Een goede tas is namelijk nooit weg!

Luiertas 

Misschien niet direct de eerste tas waar je aan denkt, maar wanneer je met kinderen op stap gaat, is een luiertas leer een absolute must have. Wanneer je kleintje verschoont moet worden, is er niets zo vervelend dat je alles overal vandaan moet halen. Door jezelf aan te weten ten alle tijd een luiertas mee te nemen, zul je merken dat het verschonen van je kleintje tijdens een dagje weg een fluitje van een cent wordt.

Eten en drinken

Voor wie wel eens in een pretpark is geweest, zal zich ervan bewust zijn dat de prijzen van een hapje en een drankje flink in de papieren kunnen lopen. Het is daarom ideaal om een rugtas heren mee te nemen, zodat je op z’n minst een flesje drinken en wat tussendoortjes kunt meenemen. Dit scheelt je niet alleen in de portemonnee, maar is ook nog eens ontzettend gezellig ook! Ga je met de kinderen op stap, neem dan ook voor je kinderen een leuke rugzak mee, deze kunnen ze overigens prima zelf dragen.

Handen vrijdag

Wanneer je een dagje uit gaat, dan zorgt het meenemen van een tas er natuurlijk voor dat jij een onbezorgde dag beleefd. Niet alleen kun je allerlei lekkernijen eenvoudig met je meenemen, maar heb je ook nog eens je beide handen volledig vrij. Het is daarom dus ook aan te raden, dat wanneer je een dagje weggaat, je kiest voor het dragen van een rugzak. Een schoudertas kan natuurlijk ook, maar je zult merken dat dit naar verloop van tijd oncomfortabel zal gaan aanvoelen, doordat het gewicht niet gelijk is verdeelt. Heb je nog geen tas, dan is het aan te raden eens naar een tassen winkel te gaan, hier kunnen ze je exact vertellen welke tas voor jouw geschikt is, zodat je het volgende dagje uit niet loopt te slepen met flesjes drinken en een zak broodjes!

Gerelateerde artikelen

Een trouwpak kopen waarin u zich écht bijzonder voelt

Hemd voor hem

Dames, Bescherm jezelf tegen de kou!

Een mooi Armani horloge kopen

Vlinderstrik kopen, wij zijn STRICKIE

Tricorp werkkleding borduren