2Binsite Artikel Website
Image default
Management

Maak het jezelf makkelijker met Shiftbase

Behoort de dagelijkse personeelsadministratie tot jouw vaste werk? Houd je van plannen en berekenen? Met Shiftbase software kan jouw baan nog leuker worden. Shiftbase is een alles-in-één-pakket voor personeelsplanning, uren- en verlofregistratie. Het is een branche-overstijgend programma dat gebruikt wordt door bedrijven in: recreatie, transport, productie, horeca, hotel, Retail, beveiliging, zorg & welzijn en facilitaire dienstverlening. Vaste Shiftbase-partners zijn: Connexie, Dataflox Benelux, Kolibrie Payroll, Koninklijke Horeca Nederland, Nedflex, de Vereniging Bloemist Winkeliers en de Vereniging van Keurslagers. 

We garanderen je dat een werkrooster maken met Shiftbase sneller en makkelijker zal gaan. Drie belangrijke functionaliteiten zijn: verschillende roosterweergaven, herhalende diensten en diensten slepen. Als je eenmaal een of meerdere standaarddiensten hebt opgemaakt kun je deze voor een maand of misschien zelfs een heel jaar inroosteren. In een paar kliks is het gebeurd. In deze blauwdruk is aanpassingen en toevoegingen doen eenvoudig. De beschikbaarheid van je mensen heb je altijd bij de hand. Ze geven het voortaan door via de Shiftbase app die gekoppeld is aan jouw rooster-software. Door automatische herinneringen te versturen voorkom je dat mensen vergeten door te geven wanneer ze wel en niet kunnen werken. Je personeelsleden worden aangeduid met twee hoofdletters: de beginletters van voor- en achternaam. De verschillende kleuren maken het extra overzichtelijk.

Voor nieuwe klanten heeft Shiftbase een speciale aanbieding. Je krijgt het programma 14 dagen gratis op proef. Hieraan is geen contract verbonden; het is een vrijblijvende kennismaking. Na deze test zijn dit de mogelijkheden:

-gratis pakket, beperkt qua mogelijkheden;

-starterspakket voor € 2,75 per maand per gebruiker;

-premiumpakket voor € 3,75 per maand per gebruiker.

We gaan ervan uit dat jij net als al die andere relaties heel tevreden zult zijn. Lees de online reviews er maar op na. De tevredenheid spat ervan af! Tot slot de contactgegevens van Shiftbase.

servicedesk: +31 (0) 23 711 40 54

mail: info@shiftbase.com

adres: Groeneweg 2A, 2718 AA Zoetermeer (dit is vlakbij de A2 en daardoor uitstekend te bereiken)

https://www.shiftbase.com/nl