2Binsite Artikel Website
Image default
Internet

Wie is Myron Koops?

In Nederland is YouTube de afgelopen een echt platform geworden. Er kijken maandelijks miljoenen mensen naar de filmpjes die mensen gemaakt hebben. Door YouTube is het mogelijk om filmpjes te bekijken die door mensen over de hele wereld zijn gemaakt. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker met andere culturen en gewoontes in aanraking kunt komen. Toch heeft het er ook voor gezorgd dat er ook mensen in Nederland van profiteerden. Zo ook de grootse YouTuber van Nederland in de afgelopen jaren: Enzo Knol.

Waar verdient Enzo Knol geld mee?

Enzo is bekent van zijn dagelijkse volg en de gamingvideo’s die hij opneemt. Tijdens zijn vlog geeft hij de kijker elke een kijkje in zijn leven. Knol verdient geld met het maken van filmpjes op YouTube. Hij verdient zelfs zoveel dat hij er een auto van kan kopen. Het verdienmodel van Enzo zit hem in drie dingen. Als eerste verdient hij geld met de advertenties die voor en tijdens zijn video’s worden getoond op YouTube. Daarnaast sluit hij af en toe ook sponsordeals af voor bepaalde producten of diensten. In ruil voor reclame krijgt Enzo dan geld. Daarnaast verdient Knol ook geld met het verkopen van zijn eigen merchandise.

Hoe gingen de twee na de breuk verder?

Voor het overgrote deel van Nederland werd Enzo Knol pas bekend na de breuk met Dee. Dee ontving veel haat reacties nar aanleiding van deze breuk omdat zijn binnen de kortste keren alweer een nieuwe vriend had. Maar ook Enzo kon niet stil blijven zitten. Niet veel later ging het gerucht dat hij ook een nieuwe vriendin had. Dit klopt en een jaar later werd het pas naar buiten gebracht. Het was Myron Koops. Maar de vraag is: Wie is Myron Koops eigenlijk? Gelukkig wordt deze vraag beantwoord na een korte zoekopdracht op Google. Hieruit blijkt dat dit een meisje in de buurt van de geboorteplaats van Enzo is.

https://nieuwsbeest.nl/wie-is-myron-koops/