2Binsite Artikel Website
Image default
Internet

Wat U Moet Weten Over Het Gebruik Van WordPress!

Als het gaat om WordPress, kan er lijken te zijn een ton die je nodig hebt om te leren om succesvol te worden. De waarheid is dat een paar goede tips kan je goed op weg. Dit artikel heeft een aantal van de beste adviezen beschikbaar, dus lees verder om uit te vinden alles wat je.

Kies een interessant en ongebruikelijk ontwerp voor uw WordPress-blog. Hoewel het kopiëren van het ontwerp van iemand anders snel is, maakt het geen goede indruk. Uw site moet uniek zijn en uw persoonlijkheid weerspiegelen.

Verbeter het uiterlijk en de stijl van de footer op uw wordpress website. Dit is erg belangrijk omdat het het eerste is dat je kijker gaat zien. Voeg een korte bio toe die al uw gegevens of belangrijke links bevat die betrekking hebben op wat u wilt overbrengen.

Stel een publicatietijd in voor je blogberichten. Wanneer u een artikel voor publicatie bewerkt, u selecteren wanneer het wordt gepubliceerd. Het is een goed idee om regelmatige updates in te stellen voor een specifieke datum en tijd. Om echt op de hoogte te blijven van het up-to-date houden van je blog, zet je je blogberichten van tevoren en laat WordPress ze voor je op je blog plaatsen.

Wanneer u klaar bent met uw site, kijk hoe het eruit ziet vanuit een standpunt van bezoekers. Heb je alles overeengekregen wat je wilde? Ga naar uw site vanaf de computer van iemand anders om hun standpunt te krijgen en schrijf de veranderingen die u moet maken om voortdurend verbeteren van de esthetiek.

Zoekmachine rangen kunnen worden versterkt met slechts een beetje meer tijd besteed tijdens het toevoegen van foto’s. Voeg altijd titel- en alternatieve teksttags toe. Wanneer bezoekers iets op Pinterest “vastmaken”, is de titel die je hebt gebruikt precies wat je op hun scherm laat zien.

Optimaliseer je fotoformaat voordat je ze uploadt naar je WordPress-mediabibliotheek. Foto’s mogen niet meer dan 10 tot 15 kilobytes groot zijn. Een website is geen plaats voor een multi-megabyte formaat foto. Het zal vertragen uw website, die kan leiden tot sommige bezoekers gewoon om elders te surfen. Neem de paar minuten die nodig zijn om die foto in te krimpen.

Onderscheid het uiterlijk van uw WordPress-blog. Het kan verleidelijk zijn om gewoon rollen met de standaard WordPress thema’s, maar je zult er uitzien als vele andere blogs die er zijn. Overweeg een paar andere thema’s. Installeer ze zelfs zodat u ze bekijken met uw huidige inhoudsgewas. Het kan het verschil maken voor betrokkenheid van het publiek.

Als u vindt dat het schrijven van nieuwe berichten is rommelig en verwarrend vanwege alle dingen op uw pagina, schoon te maken! Gebruik de koppeling Schermopties om te kiezen wat er op de compositiepagina wordt weergegeven en wat er verborgen blijft. Veel van uw plug-ins kunnen inhoud toevoegen die u niet wilt, dus verwijder deze daar.

U de externe tekstopmaak eenvoudig verwijderen in WordPress. Mogelijk moet u tekst uit Word kopiëren. Vaak worden tekens ingevoegd die niet goed worden weergegeven, zelfs met de optie Plakken van Word. Selecteer de optie ‘Aan/verberg aanrecht’ om een andere rij knoppen weer te geven. Markeer de problematische tekst. Klik op een knop met de naam ‘Opmaak verwijderen’ om deze te repareren.

Vermijd bij het kiezen van een websitekoptekst het vervolgkeuzemenu. Gebruik de sneltoetsen. Er zijn verschillende opties beschikbaar door de CTRL-knop ingedrukt te houden en vervolgens een getal tussen 1 en 6 te kiezen. Dit is een tijdsbesparing als u veel headers gebruikt.

Ziet uw WordPress-pagina er rommelig uit? Zet een aantal van de dozen uit om het op te ruimen. Klik op Schermopties. Zo krijg je een vervolgkeuzemenu waarin je kiezen welke vakken zichtbaar zijn.

Wanneer u intern koppelt, hoeft u uw domeinnaam niet in het URL-veld in te voeren. In plaats daarvan, gewoon de informatie die komt na de eerste /, zoals /index.html. Vergeet niet om ook een SEO-trefwoordrijke titel in te voegen, zodat je nog meer bang krijgen voor je zoekrang.

Probeer al je blogberichten te taggen. Het opsplitsen van berichten in categorieën is niet genoeg. Dit geldt vooral als je blog groeit en bevat veel berichten. Categorieën zijn vaak breed. Als iemand een bezoek aan uw blog is op zoek naar een bericht over een specifiek onderwerp, tags zal veel helpen met het verfijnen van hun zoekopdracht.

Installeer alleen de plugins die je echt nodig hebt. Wanneer u veel plug-ins hebt, moet u gelijke tred houden met het installeren van updates voor hen. Oude plug-ins kunnen een veiligheidsrisico vormen. Soms kan een update conflicteren met een andere plug-in en problemen veroorzaken. Hoe meer plug-ins u gebruikt, hoe hoger het risico dat sommige plug-ins niet goed samenwerken.

Met dit advies in de hand, bent u zeker in staat om uw nieuwe WordPress site om te zetten in iets indrukwekkends. Zorg ervoor dat u blijven leren over deze software, zodat u op de hoogte blijven van de veranderingen. Hoe meer moeite je in het lezen over, hoe beter uw site of blog zal worden.

https://gesorteerd.nl/