2Binsite Artikel Website
Image default
Internet marketing

Betere online klantenservice met een chatbox

Waarom de slimme chatbox van Boom!!Chat ook voor jouw onderneming het verschil kan maken? Wel, daar vallen wel wat redenen voor op te sommen. Met een slimme chatbox kies je immers voor de technologie van de toekomst. Je ziet ze meer en meer opduiken en daar is een goede reden voor. Klanten zijn er wild van!

Een chatbox is een sterk staaltje technologie en zeker die van Boom!!Chat. Hoewel deze super eenvoudig is in gebruik en voorzien is van een makkelijk hanteerbaar dashboard, kun je er toch alle kanten mee uit. Deze slimme chatbox is immers voorzien van artificiële intelligentie waardoor deze steeds slimmer wordt. Hoe langer je deze chatbox gebruikt, hoe beter de vragen van je klanten zullen beantwoord worden. En dit zonder ook maar enige menselijke tussenkomst. Over een verhoogde efficiëntie gesproken.

Een stevige efficiëntieslag met een online chatbox

Efficiëntie is één zaak, je bespaart er ook heel wat mee. Je hoeft immers geen customer service medewerkers aan te nemen. Of toch op zijn minst een stuk minder. Een slimme chatbox kan in principe zowat 80% van de meest gestelde vragen van klanten oplossen. Dat is heel wat. Hierdoor worden je eigen medewerkers voor andere zaken ingezet of kun je het met veel minder mensen doen. Dit terwijl een chatbox zorgt dat klanten 24/7 hun vragen kunnen stellen. Als je dit zonder chatbox wil realiseren moet je vaak al met een callcenter in het buitenland gaan werken. Een kostelijke en vaak ook matige oplossing. Met een chatbox hoeven deze dure investeringen niet en kunnen tientallen klanten tegelijkertijd verder geholpen, met één stukje software.

Een makkelijk te gebruiken chatbox

Had je nog redenen nodig om een chatbox te overwegen? De oplossing van Boom!!Chat valt makkelijk te integreren in je website en zal al snel onmisbaar blijken. Jij krijgt heldere rapportages, ziet onmiddellijk welke klanten er verder zijn geholpen en kunt natuurlijk alsnog ingrijpen als dat nodig is. De voorbije jaren zijn meer en meer bedrijven gebruik gaan maken van chatboxen en de technologie wordt steeds beter.

De mensen van Boom!!Chat hebben al heel wat ervaring met AI en het bouwen van chatbots en dat merk je meteen. Het gaat om een makkelijk te implementeren optie, waarbij je goed wordt begeleid. Je chatbox wordt op maat geconfigureerd en doet exact wat je ervan verwacht.

Ontdek de voordelen van een chatbox

Wil jij ook de voordelen van een chatbox ontdekken of ben je benieuwd wat zoveel spitstechnologie moet kosten? Neem dan gerust een contact met Boom!!Chat op. Ze luisteren naar je wensen en noden en komen vervolgens met een voorstel op maat uit de doeken. Het is ook mogelijk om de chatbox 7 dagen lang gratis te testen. Zo zie je met je eigen ogen de meerwaarde die een chatbox kan bieden.

https://www.boomchat.info/