2Binsite Artikel Website
Image default
Industrie

Een ketelplaat van deze experts

Als u ketelplaten zoekt dan bestelt u deze uiteraard bij een leverancier die de expertise en vakkennis in huis heeft die u verlangt. De Jong & Lavino BV. zijn in dat geval uw partners. Zij zijn al jarenlang experts in ketelplaten. Met een ruim assortiment van diverse afmetingen en een grote voorraad om direct uit te leveren kunt u ervan op aan dat u uw ketelplaat binnen niet al te lange tijd zal ontvangen van dit ijzer- en staalbedrijf uit Geldermalsen.

Hoogwaardige service en optimale ontzorging bij dit bedrijf

Wilt u geheel ontzorgd worden en de beste producten ontvangen? Dan zit u goed bij dit bedrijf gespecialiseerd in ketel en staal. Met één aanspreekpunt voor al uw platen en profielen profiteert u altijd van de allerbeste en optimale service. De producten kunnen snel en vakkundig worden geleverd bij uw bedrijf of bij uw project. De ketelplaten kunnen eveneens geheel geprocessed worden. Snijden is geen enkel probleem. Dit kan autogeen geburen, maar door plasma en laser is eveneens een optie.

Ketelplaten gemaakt zoals u dat wilt

De ketelplaten van deze expert zijn beschikbaar in een divers aanbod aan verschillende afmetingen. De maximale lengte is 14000 mm, wat u enorm veel flexibiliteit geeft voor uw projecten. De breedtes die leverbaar zijn starten vanaf 2000 mm en lopen op tot 4000 mm. Dat geeft u enorm veel mogelijkheden. Wat dacht u van de diktes? De diktes van deze ketelplaten starten vanaf een zeer kleine 5 mm en lopen op tot wel 150 mm, wat betekent dat er nagenoeg alle diktes mogelijk zijn. Heeft u een specifieke wens die niet binnen deze marges past? Laat het dan weten aan deze experts. Zo kunnen zij voor u kijken om ervoor te zorgen dat u de ketelplaat krijgt die geheel aansluit bij uw project. Op maat gemaakte oplossingen zijn geen enkel probleem voor deze experts.

 

Gerelateerde artikelen

Het kopen van een wasmachine, waar moet je op letten?

Gewalste ringen van de smid zijn nog steeds belangrijk in de industrie

Een cleanroom: zo steriel worden onze dagelijkse producten gemaakt

Post Rental & Trading

Wat is CNC?

Acrylaat plaatmateriaal