2Binsite Artikel Website
Image default
Hobby en vrije tijd

Smaakvol lunchen in Eindhoven

Heeft u zin om uitgebreid op stap te gaan in Eindhoven? Dan mag een heerlijke lunch niet ontbreken. Op Aalsterweg 322 bevinden zich 3 restaurants met ieder een eigen concept onder één dak. In restaurant Martinus kunt u de uitgebreide kaart bekijken. Waar u ook voor kiest; u geniet van verse ambachtelijke lunchgerechten. Wilt u liever diverse hapjes proberen? Restaurant Het Buffet biedt een uitgebreid lunchbuffet waar u onbeperkt van kunt smullen. De warme gerechten worden klaargemaakt waar u bijstaat en zijn dus supervers! Heeft u meer zin in een lekkere burger? Dan bent u bij de loungebar van OZZO aan het juiste adres.

Goed om te weten

Restaurant Martinus, Het Buffet en OZZO Sushi & Lounge bevinden zich onder hetzelfde dak, namelijk in Van der Valk Hotel Eindhoven. Profiteer onder andere van de volgende voordelen:

– Slechts 10 minuten rijden vanaf het centrum van Eindhoven – Snel te bereiken door de ideale ligging aan de A2 en A67

– Bij aangenaam weer kunt u lunchen op het ruime en gezellige terras

– Het personeel is gastvrij en de gezelligheid ongekend

– Uw auto kunt u gratis parkeren

Kortom, een ideale plek om te lunchen in Eindhoven. Kies zelf uw favoriete restaurant in Van der Valk Hotel Eindhoven en geniet met uw geliefden van de heerlijkste lunchgerechten. In deze drie restaurants kunt u uiteraard ook terecht voor een ontbijt of diner. Reserveer uw tafel telefonisch via 040 – 211 60 33 of online via de website.

Waar u ook heen gaat, Hotel Eindhoven heeft de ideale ligging

Hotel Eindhoven kent een ideale ligging voor ieder doeleinde. Of u nu op stap gaat om cultuur te happen, lekker wilt shoppen of wilt bijkomen na een prachtige fietstocht in de omgeving. Ook bezoekers van de nabij gelegen luchthaven hebben de ideale ligging inmiddels ontdekt. Zo kiezen vele vakantiegangers, evenals zakenmensen, voor een rustige lunch in een van de restaurants. Geen drukke luchthavenhectiek maar rust, aantrekkelijke prijzen en een aangename sfeer. Als je het ons vraagt, het beste Eindhoven airport restaurant in de omgeving! En, de luchthaven is immers binnen 12 minuten te bereiken.

Combineer uw bezoekje met een overnachting

Wilt u tijdens een stedentrip Eindhoven ook overnachten in een mooie kamer, suite of penthouse? Bekijk dan de mogelijkheden van ons hotel.

 

https://www.hoteleindhoven.nl/