2Binsite Artikel Website
Image default
Hobby en vrije tijd

Paintball Centrum

Recent was ik op zoek naar een paintball centrum. Dit omdat mijn broertje binnenkort jarig is en we wat leuks voor hem wilde organiseren voor zijn kinderfeestje. Natuurlijk mag hij nog niet weten wat we gaan doen, dat krijgt hij later pas te horen. Eerst willen we zeker zijn dat het allemaal geregeld kan worden want we willen niemand blij maken met een dode mus.

Centrum De Unit

Zo kwam ik het bedrijf Centrum De Unit tegen. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om binnen en buiten te spelen en organiseert kinderfeesten op maat voor verschillende grote groepen. Ik ben meer informatie gaan zoeken over het bedrijf op internet. Ze bieden verschillende verjaardagsfeestjes voor kinderen en kan je gewoon met een groep gaan paintballen. Zo was er dus de mogelijkheid om een kinderfeest bij te boeken. Er waren verschillende opties en alles wordt echt op maat gemaakt voor de mensen die dat boeken om het leukste feestje te hebben, en precies wat bij de collega’s pas. We konden kiezen tussen paintballen met alleen gebak en koffie erbij, of met warm en koud buffet, of een uitgebreid avond eten, met drinken tussen de potjes paintball en van alles nog erbij. Bovendien was er een mogelijkheid om voor sommige mensen extra kogels te bestellen en voor andere niet. dat was wel fijn, omdat niet iedereen bij ons extra kogels zou willen hebben.

Kinderpaintball

We hebben besloten om een afspraak te maken voor kinderpaintball bij paintballcentrum de Unit, nadat we alle nodige informatie hadden gevonden om de site. We hebben gekozen voor de barbecue arrangement met kinderpaintball erbij! We hopen dat mijn broertje met zijn vrienden een leuke dag gaan hebben en met lekker veel blauwe plekken thuis komen.

Mocht jij nou ook een kinderfeestje willen organiseren en denk je dat je kind te jong is om te paintballen? Dat is dus niet het geval! Er bestaat dus kinderpaintball, geschikt voor jonge kinderen die het geweldig lijkt om als een volwassenen over willen komen door een potje paintball te spelen. Daarbij raad ik je ook zeker Paintballcentrum De Unit aan!