2Binsite Artikel Website
Image default
Hobby en vrije tijd

De zon beïnvloedt onze levens

Invloed van de Zon

De Zon is het centrum van het zonnestelsel, alle planeten draaien om de zon, de zon is de koninklijke planeet van autoriteit, macht en financiën.

Mensen met de zon als heersende planeet of geboren met zon in de Ascendant zullen speciale kenmerken  hebben. Het zijn echte liefhebbers van het leven. Met magnetische aantrekkingskracht van horoscoop Waterman, vitaliteit altijd optimistisch en krachtig. Aan de andere kant zijn personen met een aangedane zon, arrogant en jaloers, met een opgeblazen ego.

De plaatsing van de zon in iemands sterrenbeeld en de combinatie van zon met andere planeten vormen veel belangrijke dingen in ons leven. De plaatsing van de Zon in onze horoscoop vertelt ons over de goede en slechte effecten, met betrekking tot onze gezondheidsrijkdom en carrière. Het is de zon, die een bepaalde huisplaatsing in onze geboortekaart sterk maakt in aspecten van het leven zoals gezondheid, beroep, privé- en gezinsleven. Degenen met een verheven of goede plaatsing in de zon zijn geboren om te regeren en goed te zijn, bestuurders of zelfs tot de top van het bedrijf te worden.

Er zijn twaalf huizen van de horoscoop, bv. de 12 huizen van horoscoop Steenbok;de plaatsing van de Zon in een bepaald huis is de sleutel tot het leven van het individu, de plaatsing in het Eerste huis betekent dat de persoon sterk, zelfverzekerd is en een leven van waardigheid leidt. Als de zon schade veroorzaakt, dan heeft dezelfde persoon gezondheidsproblemen als hij in het tweede huis altijd geld verdient op elk gebied, en omgekeerd een kwaadwillende zon het gezinsleven van de diegene zal vernietigen. Als je een persoon vindt met een zeer getalenteerde en volwassen uitstraling, kun je op zijn blauwe ogen erop vertrouwen dat de plaatsing van de Zon in het derde huis is. Als het slecht staat, dan vervalt degene in criminaliteit of ondeugden.

De plaatsing van de zon in het vierde huis van je sterrenbeeld maakt een persoon volledig gezinsgericht, een goede beheerder en zal van alle gemakken in het leven genieten, hoewel een slechte positie hier aangeeft, dat de persoon hebzuchtig wordt en anderen pijn zal doen.

In het vijfde huis is de vooruitgang van het hele gezin verzekerd, de kinderen zullen nobel en goedhartig zijn. Echter, indien geplaatst bij een verkeerde planeet, zal het gezinsleven er flink aan onderdoor gaan.

De plaatsing van de zon in het zesde huis zal de bewoner hiervan een mooie en begripvolle partner geven, maar het zal van korte duur zijn. In het zevende huis zal de de bewioner van het huis een goede regeringswerker zijn. Diegene zal heilig zijn, waarheidsgetrouw en niemand zal hem kunnen kwetsen.

In de negende en tiende huizen zal de bewoner van deze huizen worden begunstigd door de regie in handen te hebben, een sterk gezinsleven en rijk te zijn. De Zon geplaatst in het elfde huis van sterrenbeeld Vissen, indien gunstig, zal diegene een goed leven leiden, maar het is meestal ongunstig. In het Twaalfde huis zal de zon het leven van een persoon daadwerkelijk maken of breken, afhankelijk van sommige toevoegingen.

 

https://horoscoop.jouwweb.nl/