2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Welke uitvoering watertank?

Ben je opzoek naar een watertank en weet je niet welke uitvoering of maat je moet gaan kiezen? De keuze die je hebt is namelijk enorm, je kunt kiezen tussen materialen, vormen en de grootte van de tank. De meeste watertanks die worden gebruikt zijn gemaakt van kunststof, ze zijn dikwandig en maken gebruik van LLDPE (wikipedia) materiaal. Deze zijn speciaal op de markt gebracht om drinkwater mee op te slaan. Er komt geen licht binnen de tanks en daarom ook zeer geschikt voor het opslaan van levensmiddelen.

Horizontale, verticale of septische watertanks.

Natuurlijk wil je een watertank aanschaffen dat past bij je budget. Dan hebben we in ieder geval goed nieuws, de website watertank.nl verkoopt watertanks in alle soorten en maten. Heb je een horizontale watertank, verticale of septische tank nodig? Bij watertank.nl zit je zeker goed, vrijwel alle watertanks zijn gemaakt van dikwandig kunststof, zijn recyclebaar, hebben een lange levensduur en hebben geen corrossie. Een duurzame maar toch goedkope investering dus. Naast watertanks kun je ook terecht voor dompelpompen, inspectieluiken (die aan te sluiten zijn op je watertank), mangaten, ontluchtingen en vulopeningen.

Weet je niet zeker welke type tank je nodig hebt? Dan raden we je aan om eens contact op te nemen met de klantenservice, de vriendelijke verkopers staan je graag te woorden zorgen ervoor dat je een watertank op maat kunt bestellen. Het hoeft helemaal niet duur te zijn!

  • Ondergrondse tanks
  • Septische tanks
  • Rechthoekige tanks
  • Horizontale tanks
  • Verticale tanks

Je kunt online een offerte formulier invullen en de team van watertank.nl neemt dan telefonisch of per mail contact met je op. Wist je dat het ook mogelijk is om een watertank te huren? Wellicht dat je een watertank tijdelijk nodig hebt, dan is het huren van een watertank de perfecte oplossing.

Telefoonnummer: 0495-749020
Website: Watertank.nl