2Binsite Artikel Website
Image default
Groothandel

Waarom een magazijnstelling?

Heeft u een eigen bedrijf met magazijn? Het is belangrijk om uw magazijn zo overzichtelijk mogelijk te houden. Vooral wanneer er binnen het magazijn veel verschillende soorten producten op voorraad worden gehouden is dit soms lastig. Wanneer de producten binnen uw magazijn niet meer overzichtelijk staan opgesteld kan dit veel tijd kosten. Tijd kost geld. Zorg er met magazijnstellingen voor dat de producten binnen uw magazijn goed en overzichtelijk worden opgesteld. Door magazijnstellingen toe te voegen zorg je voor een betere productiviteit. Door het toevoegen van deze stellingen wordt uw magazijn al direct overzichtelijker. Bij de partij StellingStunt.nl kunt u verschillende soorten magazijnstellingen aanschaffen. Voor iedereen die graag wilt besparen op de kosten verkoopt StellingStunt verschillende gebruikte stellingen, dit scheelt u in de prijs.

Nieuwe of gebruikte stellingen

Op de webshop van StellingStunt worden er verschillende soorten stellingen aangeboden, zoals bijvoorbeeld palletstellingen, legbordstellingen, grootvakstellingen, bandenstellingen en draagarmstellingen. Wanneer u kiest voor een gebruikte stelling, scheelt u dit natuurlijk in de prijs. Daarnaast wil het niet zeggen dat een gebruikte stellingen onderdoet aan de kwaliteit van een nieuwe, alle gebruikte stellingen worden voor verkoop goed gecontroleerd door StellingStunt. Vind jij het niet erg dat er een aantal krassen of deukjes op de stellingen zitten? Dan is dit zeker een goede mogelijkheid. De gebruikte stellingen zijn onderverdeeld in 3 categorieën, naar mate van de gebruikerssporen op de stellingen.

  • Jong gebruikt: de stellingen die onder de categorie jong gebruikt vallen zien er nog goed uit, ze hebben enkele lichte beschadigingen. Er is geen sprake van vervuiling of roestt.
  • Gebruikt: stellingen binnen de categorie gebruik zijn ideaal voor de prijsbewuste koper. De gebruikte magazijnstellingen zijn nog steeds super functioneel, maar hebben wel krassen en hier en daar een deukje. Er is geen sprake van roest en ze zijn niet ernstig vervuild.
  • Oud gebruikt: de oud gebruikte stellingen zijn stellingen met deuken en krassen, en eventueel ook roest, stof en een vervaagde kleur. De oud gebruikte stellingen worden niet weergegeven op de website van StellingStunt. Neem voor deze magazijnstellingen contact op met de partij.

Gaat het jou niet persé om het uiterlijk van de magazijnstellingen, maar vooral om de functionaliteit? Dan is het zeker een uitkomst om te kijken tussen de verschillende gebruikte stellingen van StellingStunt.

Meer weten over StellingStunt.nl

Heeft u een geschikte magazijnstelling gevonden? Dan kunt u snel een bestelling plaatsen. Creëer met uw nieuwe magazijnstellingen snel een goed overzicht binnen uw magazijn. Heeft u voorafgaand aan het bestellen nog vragen over de service van StellingStunt of wenst u bijvoorbeeld meer informatie over de producten van StellingStunt.nl? De specialisten van het verkoopteam staan voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan. De specialisten van StellingStunt kennen de producten van a tot z, hierdoor kunnen zij u er alles over vertellen. Neem gerust contact met ze op.

https://www.stellingstunt.nl/

Gerelateerde artikelen

Spotjes voor de terrasoverkapping online kopen

Roltopper

Afval en papierbakken op kantoor

Mangohout meubelen passen in ieder interieur

Waarom online drank bestellen?

Rvs streeploos schoonmaken