2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Verschillende merken bij Ten Eekelder schoenen

Verschillende merken bij Ten Eekelder schoenen

Bij ten Eekelder Schoenen kunt u terecht voor een verscheidenheid aan schoenen, accessoires en onderhoudsproducten van verschillende merken. U kunt gewoon bovenaan de merkenpagina aangeven naar welk merk u op zoek bent.

Stel u voor dat u op zoek bent naar de producten van Calvin Klein. Dan klikt u op Calvin Klein en komt u uit bij alle producten van dit prachtige kwalitatieve merk. Dan vind ik allerlei schoenen. Ideaal! Hier onder bespreek ik een aantal merken waar ik groot fan van ben. Maar u kunt hier natuurlijk terecht voor producten van nog veel meer merken.

Koehandel

Ik was al tijden op zoek naar de tassen van Koehandel. De tassen zijn namelijk gemaakt in Italië en zijn dus echt gemaakt van echte koeienvellen. Daardoor zijn de tassen zeer stoer, maar hebben ze door de koeienhuid toch een hoge aaifactor. Daarnaast geeft de print de tas ook nog eens een leuke Hollandse touch. U kunt kiezen uit zwart of bruin.

Dr. Martens

Dr. Martens is daarnaast ook een van mijn favoriete merken. Dit merk maakt de meest mooie kwalitatieve laarzen. Ik heb echter wel ervaren dat u ze goed moet inlopen. Wanneer u de eerste keer dat u deze schoenen draagt meteen een lang stuk loopt krijgt u echt blaren. Loop ze dus goed in!

Toms

Heeft u wel eens product van het merk Toms in uw bezit gehad? Ik ken dit merk voornamelijk van de instapschoenen. Ik heb er door de jaren heen echt al zo veel versleten! Ze zitten echt heerlijk en zijn voor gebruik in de zomer heerlijk luchtig. Wist u dat dit merk een mens in nood helpt? Dit initiatief heet One for One dat schoenen schenkt. Dit doet dit merk om de leefomstandigheden van mensen in nood te verbeteren.

Neem eens een kijkje

Bent u benieuwd naar de merken die u vindt in de webshop van Ten Eekelder Schoenen? Neem dan gewoon eens een kijkje en ervaar het zelf.

https://www.teneekelder.nl/