2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Wat is een reiki inwijding?

Een reiki inwijding klinkt voor veel mensen erg zweverig, maar als je weet wat het is valt het eigenlijk best mee. Reiki is een vorm van heling, waar je blokkades opheft met energie. Blokkades komen in verschillende vormen, zowel energetische, emotioneel, fysiek of mentaal. Bij een blokkade stroomt jouw energie niet zoals het hoort en is je lichaam niet in balans. Deze energie blokkades worden ontstaan door slechte voeding, stress of bepaalde gebeurtenissen.

De voordelen van een reiki inwijding

Veel mensen denken dat ze door te mediteren deze problemen zouden kunnen oplossen, echter wordt bij reiki een andere energiestroom gebruikt. Hieronder is een opsomming van de voordelen van een reiki inwijding.

  • Reiki versnelt genezing en verlicht pijn
  • Vermoeidheid verminderen door je slaap te verbeteren, hierdoor krijg je meer energie
  • Emoties die je onderdrukt los laten
  • Vermindering van stress

Hoe werkt een reiki inwijding?

Levensenergie kun je zien als het licht dat ieder leven organisme met zich meedraagt. Wij als mensen maken nogal wat mee in ons leven. Veel mooie en leuke momenten, maar ook veel onaangename en slechte momenten. Deze onaangename en slechte momenten kunnen angst of trauma’s veroorzaken. Deze gebeurtenissen vormen op den duur blokkades in onze lichamen. Deze blokkades zorgt ervoor dat onze energie niet meer goed kan stromen en niet meer in balans is. Je kan het ook zien als een lampenkap die je plaats, hoe groter de kap hoe minder licht erdoorheen komt. Reiki inwijdingen kunnen helpen deze blokkades of “lampenkappen” te verwijderen. Bij een reiki inwijding wordt de rekening gehouden met uw persoonlijke energie en een kanaal vormen waar energie doorheen stroomt.

https://www.vianovalis.nl/reiki-inwijding/