2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Wat is de Pigmentvlekken oorzaak

Wat is de Pigmentvlekken oorzaak

Wanneer je overmatig last hebt van pigmentvlekken dan wil je hier graag de oorzaak van achterhalen. Zodat je daarna weet hoe je kunt zorgen dat er minder of het liefst helemaal geen nieuwe pigment vlekken zullen ontstaan. Daarnaast wil je natuurlijk ook weten of je deze vlekken op de huid mogelijk kunt verminderen of zelfs verwijderen.

Wat is de oorzaak van pigmentvlekken:

pigmentatie vlekken op de huid kan werkelijk iedereen overkomen. Anders gezegd echt 100% van alle mensen op aarde hebben in een bepaalde mate last van pigmentatie vorming. Echter heeft lang niet iedereen de pech dat er dermate veel, of dat ze op bepaalde vervelende plaatsen aanwezig zijn. Zoals op het gezicht, hals, nek etc. Pigmentvlekken ontstaan door het stofje melanine wat gestimuleerd wordt door o.a. Zonlicht en hormoonwisselingen in het lichaam.

 

Tips om het ontstaan van pigmentvlekken te verminderen:

– Het klinkt misschien heel vreemd maar het beste is om voortaan niet te lang in de zon te gaan. Ook is het aan te raden dat je een SPF crème op smeert op zonnige dagen waarin je mogelijk enkel in de auto rond rijdt.
– Zorg ervoor dat je minimaal 2 liter water per dag drinkt. Genoeg water is namelijk nodig om te zorgen dat alle processen in de huid wel goed kunnen, zoals dat alle afvalstoffen in de huid goed kunnen worden afgevoerd.
– Het wordt onderschat maar het is erg belangrijk om elke dag het gezicht goed te reinigen. Door het vuil wat op je huid zou blijven zitten kan mogelijk stimulerend zijn voor het ontstaan van vlekken op de huid.
– Wees matig met de consumptie van alcoholische dranken. Door alcohol worden alle processen in het lichaam en de huid langdurig verstoort.
– Eet zo gezond mogelijk. Dierlijke vetten en bewerkt voedsel is slecht voor een correcte deling van pigment in de huid. Wanneer je veel ongezond eet, zie je dit meteen terug aan de huid.
– Vermijdt de zonnebank. Ze kunnen wel in elke centrum of wijk aanwezig zijn. Maar ze zijn heel erg slecht voor de gezondheid van de huid en absoluut een NO GO indien u pigmentvlekken wilt voorkomen.

Nu weet u de oorzaak van pigmentvlekken. Onderstaand hebben wij 1 oplossing om pigmentvlekken blijvend te verminderen.

Met Skinlight Crème kunt u Pigmentvlekken waar dan ook op het lichaam minder zichtbaar maken.

De crème zorgt ervoor dat de pigmentvlek waarop je de crème aanbrengt langzaam oplicht.

Na enkele weken zie je al de eerste duidelijke resultaten.

http://www.skinlight.nl/category/blog/