2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Tandartsstoel

Ik ben op zoek naar een tandartsstoel en vond deze op alldent.nl. Een vriend van mij heeft namelijk een tandartsenpraktijk en die wilt een nieuwe stoel hebben omdat de stoel die hij nu heeft niet meer functioneert zoals het hoort. Al het apparatuur werkt natuurlijk nog wel maar de stoel werkt soms niet echt mee wanneer hij het moet verstellen. Daarom ben ik voor hem naar een nieuwe stoel aan het zoeken. Ik ben veel bedrijven afgegaan maar die waren allemaal niet echt volgens zijn budget. Ik vond het moeilijk om een stoel voor hem te vinden maar ik ben niet gestopt en uiteindelijk heb ik er zeker een gevonden die voldeed aan alle eisen, en ook nog eens onder zijn budget lag. Welk bedrijf ik heb gevonden die daar aan voldeed lees je in dit blogje.

Googelen op tandartsstoel

Om zijn praktijkinrichting te verbeteren ben ik gaan Googelen op tandartsstoel en vond ik al snel veel bedrijven die mij wel konden helpen. Toen was het alleen nog een kwestie van uitzoeken welke nou echt de beste was. Naar mijn mening was dat All Dent. Als ik hun website goed gezien heb hebben ze grote merken die ze verkopen voor een relatief lage prijs ten opzichte van concurrenten. Ik ben dus langs All Dent gegaan. Een best flinke groothandel wat betreft praktijkinrichting voor een tandarts. Daar heb ik dus een zeer nette tandartsstoel gekocht van hoge kwaliteit voor mijn vriend. Hij was er ook zeker blij mee en hij vond het nog mooier toen ik hem vertelde dat het nog best ruim onder zijn budget lag. Hij schrok dat de prijzen zo laag waren ten opzichte van anderen.

All Dent

We zijn zeer tevreden met de service van All Dent en de prijs/kwaliteitverhouding van het bedrijf. We hebben een zeer mooie, kwalitatief goede tandartsstoel kunnen kopen voor een mooie prijs. Mijn vriend heeft nu een vermoeden dat die voor zijn gehele praktijkinrichting terecht kan bij All Dent. Daar willen wij hen dus ook hartelijk voor bedanken en iedereen het bedrijf aanbevelen.