2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Professionele werving en selectie in de mond-, oog- en hoorzorg

Ben jij als opdrachtgever actief in de mondzorg, optiek of hoorzorg en heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste kandidaten? Dan is het raadzaam om hiervoor een specialist in te schakelen. Een recruitmentbureau dat zich heeft gespecialiseerd in deze sectoren is natuurlijk ideaal. TalentenGroep Nederland is het werving- en selectiebureau die jou graag van dienst is. Met de labels Talent voor Tanden, Talent voor Ogen en Talent voor Horen kunnen wij onze klanten heel gericht helpen met het vinden van de ideale kandidaat.  

Talent voor Tanden: tandarts en andere mondzorg vacatures

Het enthousiaste team van Talent voor Tanden zorgt ervoor dat kandidaten in de mondzorg de droombaan vinden bij een opdrachtgever waar ze het helemaal naar hun zin hebben. Binnen de tandheelkunde is een breed scala aan functies te vinden. Talent voor Tanden heeft de kennis en ervaring in huis om te assisteren bij het zoeken en vinden van al deze functies. Denk naast vacatures voor tandartsen bijvoorbeeld aan tandartsassistenten, mondhygiënisten, tandprothetici, tandtechnici, preventieassistenten en praktijkmanagers.

Vacatures in de optiek en de hoorzorg

Naast Talent voor Tanden heeft TalentenGroep Nederland nog 2 andere labels: Talent voor Ogen en Talent voor Horen. De namen zeggen het in principe al. Deze labels ondersteunen bedrijven in de oog- en hoorzorg bij het vinden van de juiste talenten. Talent voor Ogen helpt bij vacatures voor opticiens, optometristen en contactlensspecialisten. Talent voor Horen richt zich voornamelijk op vacatures voor audiciens en leerling audiciens.

No cure no pay

Voor onze klanten werken wij altijd op ‘no cure no pay’ basis. Dat wil zeggen dat je ons niks verschuldigd bent als we voor jou niet de ideale kandidaat hebben gevonden. Talenten betalen bij ons sowieso niets. Die helpen wij gratis aan hun droombaan.