2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Een kwalitatieve zorgverzekering voor u en uw gezin?

In november wordt de zorgpremie bekend gemaakt voor het aankomende jaar. U heeft dan weer de mogelijkheid te kiezen voor een nieuwe zorgverzekering. Niet iedereen neemt de moeite om zich te verdiepen in de verschillende aanbieders, terwijl men bij een andere zorgverzekeraar, zoals Salland, vaak veel geld kan besparen of juist meer kwaliteit kan verkrijgen. Want daar draait het immers om. Goede zorg, voor u en uw gezin. Zorgverzekeraar Salland heeft geen winstoogmerk en streeft naar een zorgverzekering van hoge kwaliteit. Waarbij iedereen de zorg ontvangt die hij of zij nodig heeft.

Tandartskosten, logopedie, acupunctuur…..
Niet alle zorg die u of uw gezin wellicht nodig heeft, wordt vergoed vanuit de basisverzekering ziektekosten. Daarom kunt u bij Salland de basisverzekering aanvullen. Salland heeft vier verschillende aanvullende verzekeringen, u kiest gewoon datgene dat het beste bij uw persoonlijke situatie past. Naast de aanvullende verzekeringen kunt u ook kiezen voor een aparte tandartsverzekering. De TandExtra, TandPlus en TandTop pakketten zorgen dat u, ook wat betreft uw gebit, niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan. Kinderen onder 18 jaar zijn gratis mee verzekerd. Uw hele gezin kan dus profiteren van de extra vergoedingen en de aantrekkelijke premie.

De extra voordelen naast een lage premie
Naast een scherp tarief wat betreft de premie heeft Salland nog meer voordelen. Zo kunt u altijd vertrouwen op goede service en geregeld genieten van leuke aanbiedingen. U kunt uw declaratie gewoon via de post, online of via de handige app voor uw smartphone indienen. Tevens biedt Salland u de mogelijkheid om het eigen risico in termijnen te betalen, zodat u niet ineens voor een hoge kostenpost komt te staan.

http://www.salland.nl/