2Binsite Artikel Website
Image default
Fotografie

Wat is een GoPro?

Wat is een GoPro?

 

Wat is een GoPro camera nu eigenlijk? Je hebt de naam ongetwijfeld al een keer voor bij zien komen of je kent zelfs iemand die er een heeft. Even een stukje geschiedenis. De GoPro is een aantal jaar geleden ontwikkelt om te gebruiken in de sportwereld. Sporters kunnen deze camera makkelijk monteren aan de helm die ze gebruiken door het kleine formaat. Denk hierbij aan sporten als duiken, skiën, motorrijden etc. Door de positie van de camera kunnen er beelden worden gecreëerd die eerder niet makkelijk mogelijk waren. Een GoPro neemt je als het ware mee door de ogen van de gebruiker. Natuurlijk is een GoPro ook voor dagelijkse activiteiten te gebruiken en dit wordt dan ook veelvoudig gedaan. Veel wandelaars en fietsers gebruiken zo’n camera gewoon omdat ze het leuk vinden. Met alle hedendaagse technologie kunnen de nieuwste GoPro’s van afstand bediend worden met een remote en hebben ze zelfs internet verbinding.

 

Welke moet je hebben

 

Welke GoPro je moet kopen? Je hebt verschillende soorten type GoPro’s. de een wat duurder als de ander. De prijzen variëren tussen de 200 en 500 euro. De waarheid is dat je moet kijken wat voor jou belangrijk is en wat jouw wensen zijn. Jij vind het misschien belangrijk dat een GoPro camera moet beschikken over de hoogst mogelijke resolutie en het maakt je niet uit wat dat kost. Iemand anders koopt liever goedkoper en is bereid om hier een stukje kwaliteit voor in te leveren. De meeste mensen kiezen voor de middenweg. Oftewel, wat is de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. De Hero8 Black en de Hero7 Black zijn momenteel erg populair.

 

 

Over gaan tot aankoop

 

Ben jij nu echt geïnteresseerd en wil je een GoPro kopen omdat je een sporter bent of omdat je het gewoon leuk vind en lol wilt hebben, doe dan een beetje research. Je wilt uitzoeken welke camera het beste bij je past zodat je een goede keuze kunt maken. Op de website van Heroshop worden verschillende camera’s vergeleken en hun sterke kanten beschreven. Zo helpen ze jou bij het maken van deze lastige keuze.

 

https://www.heroshop.nl/gopro-kopen-welke-gopro-action-camera-past-jou/