2Binsite Artikel Website
Image default
Financieel

webhosting kiezen


Het kiezen van een webhosting is een belangrijke stap bij het maken van een website. De hele werking van uw webbron hangt af van deze keuze.

Alle hostingproviders zijn verdeeld in twee grote groepen: gratis webhosts en gedeelde hosts.
In de eerste plaats wil ik zeggen dat veel van de gratis webhostingproviders niet precies gratis zijn, d.w.z. in ruil voor hun diensten kunnen ze hun advertenties op uw website plaatsen.

Als uw website een startpagina is met uw persoonlijke informatie of een kleine webresource waar u informatie over een bepaald onderwerp deelt, is gratis webhosting waarschijnlijk voldoende voor u. In het geval dat uw website een informatieportaal, dienst of een site van uw bedrijf is, moet u zeker gebruikmaken van diensten van shared web hosting.

Verschil tussen gedeelde en gratis webhosting

Zoals hierboven vermeld, plaatsen heel vaak gratis webhosts hun advertenties in de vorm van banners of pop-ups. Bezoekers van uw website zullen er niet blij mee zijn, want het is algemeen bekend dat advertenties irritant zijn, vooral de pop-upadvertenties. Daarom, als uw doel is om het publiek aan te trekken dat bereid is om uw website regelmatig te bezoeken, keer op keer terug te komen in een dag, een week, een maand en niet alleen uw bron te sluiten in 5 seconden na het bereiken van uw eerste pagina, dan kies hosting zonder advertenties.

Bovendien kunt u met gratis webhosts alleen een domein als uw_site.host.com verwachten. Een dergelijk domein heeft nauwelijks een positieve invloed op de reputatie van uw website; het zal eerder zijn imago schaden, vooral als het de website van een bedrijf is.

“Waarom worden de foto’s niet geladen?” -SUPPORT-SERVICE geeft u antwoorden op dergelijke vragen. Het is absoluut noodzakelijk om er een te hebben, omdat goede serviceondersteuning het probleemoplossingsproces echt versnelt. 90% van de gedeelde webhostingproviders heeft adequate serviceondersteuning en slechts 10% van de gratis webhostingproviders heeft er een.

Niet elke gratis hosting kan bogen op diensten zoals hun eigen CGI-BIN-directory of de ondersteuning van Perl, PHP, MYSQL, Cron, SSH, Telnet en vele anderen. En zelfs als uw webbron op dit moment geen van deze nodig heeft, kan een dergelijke noodzaak in de nabije toekomst verschijnen met de groei van uw website. Na verloop van tijd hebt u ook steeds meer schijfruimte nodig. Gratis webhosts geven u meestal 1-100 Mb, terwijl gedeelde webhosts 1-5000 Mb bieden voor uw website.

Dus de bottom line is als volgt.

Als u slechts een startpagina of een kleine website over uw interesses hebt, kies dan voor een gratis webhosting zonder twijfel. Maar voordat u een bepaalde hosting kiest, moet u:

    bepaal het schijfruimte volume dat u nodig zult hebben, rekening houdend met verdere groei van uw bron;
    beslissen of u de ondersteuning van scripts nodig hebt, of het nodig is om een ​​bestandsbeheerder te hebben of dat u het prima doet met ftp-toegang, of u een sitegenerator nodig hebt
    denk na over de domeinnaam. Het moet kort en gemakkelijk te onthouden zijn.
    definieer uw houding ten aanzien van host-advertenties: of u hiertegen bent of niet

Wanneer u klaar bent met al deze dingen, verwijdert u alle hosts die niet aan uw vereisten voldoen. Ik zou u willen adviseren om de laadsnelheid van websites bij hostingproviders te bekijken die aan uw behoeften voldoen. En dan kies je gewoon de host met de minst drukke kanalen.

Ik persoonlijk beveel versio aan. Ze bieden:

  • 5000 MB SSD Schijfruimte
  • Onbeperkt Dataverkeer
  • 25 Domeinen hosten
  • Onbeperkt E-mailboxen
    Onbeperkt MySQL databases
    Alle PHP versies

 

Zie hier de aanbieding voor slechts €0,49 per maand

FTP toegang. Ondersteuning van PHP, Perl, Python, SSI en nog veel meer. Er is ook een catalogus van kant-en-klare scripts met een mogelijkheid om het ontwerp aan te passen aan uw website – de optimale keuze voor een beginnende webmaster.

Shared Hosting
Sommigen zeggen misschien dat shared hosting duur is, maar het is gewoon een mythe. De prijzen variëren van 1 tot 50 dollar per maand, afhankelijk van de geleverde services en middelen. Natuurlijk heeft shared hosting niet de nadelen van de gratis.

Desalniettemin verschillen gedeelde webhostingproviders afhankelijk van het bereik en de kwaliteit van de services. Hier zijn enkele criteria die u zullen helpen bij uw keuze van de gedeelde webhost:

    Een gastheer mag geen zware beperkingen opleggen aan het verkeer. Er moet tenminste een mogelijkheid zijn om te betalen als u de limiet overschrijdt, maar het loon mag niet te hoog zijn.

    Als u ASP, FrontPage Server, MSSQL nodig hebt, moet u op zoek zijn naar een webhosting op NT-server en de host zelf moet deze services bieden. Anders zou u beter voor UNIX-hosting kiezen.

    Het is wenselijk dat een host Perl, SSI, PHP, MYSQL verstrekt …

    Afgezien van schijfruimte moet een host e-mail verstrekken. Zorg ervoor dat het de inkomende en uitgaande e-mail omvat. Soms gebeurt het zodat een host u e-mailadressen geeft en niet e-mailboxen. In dit geval wordt al uw e-mail omgeleid naar de door u opgegeven e-mailbox, die uw taak belemmert.

    Een hostingprovider moet zijn ondersteuningsdienst hebben – die 24/7 werkt via e-mail en via telefoon (fax). Stel hen enkele vragen