2Binsite Artikel Website
Image default
Financieel

Waar kan ik een persoonlijke lening voor krijgen?

Weet u niet zeker of een uitgave iets is dat u kunt betalen met een persoonlijke lening? Ontdek alles wat u moet weten over waarvoor ze kunnen worden gebruikt.

Bij de meeste soorten leningen is het geen raadsel hoe u het geld kunt gebruiken. Autoleningen zijn voor het kopen van een auto en hypotheken zijn voor het kopen van een huis. Als je een persoonlijke lening krijgt, is dat niet zo duidelijk.

Veel consumenten hebben zich afgevraagd hoe ze geld uit een persoonlijke lening kunnen gebruiken. Als u probeert te achterhalen wat uw opties zijn, volgt hier een overzicht van wat u wel en niet kunt doen met uw lening geld.

Waarvoor kunt u een persoonlijke lening krijgen?

Ik zal u hier niet in spanning houden — u kunt om vrijwel elke reden een persoonlijke lening krijgen.

Dat is het mooie van persoonlijke leningen. In tegenstelling tot andere leningen die voor één specifiek doel zijn bedoeld, kennen persoonlijke leningen dergelijke beperkingen niet. Zolang datgene waarvoor u het geld gebruikt legaal is en de voorwaarden van uw lening het niet specifiek verbieden, bent u klaar om te gaan. U kunt een persoonlijke lening krijgen om schulden te consolideren, een reis naar de Bahama’s te betalen of uw auto te laten repareren, om maar een paar opties te noemen.

Zal de geldschieter vragen waarom u de lening krijgt?

Tijdens het aanvraagproces vragen kredietverstrekkers meestal hoe u van plan bent uw persoonlijke lening te gebruiken. Ze kunnen deze informatie mogelijk gebruiken om te beslissen of ze uw aanvraag goedkeuren, maar uw kredietgeschiedenis en inkomen zijn veel belangrijker.

Als u zich dit afvroeg, is het prima om uw lening anders te besteden dan u oorspronkelijk van plan was als je plannen veranderen. Zodra je het geld hebt, is het aan jou om ermee te doen wat je wilt. De kredietverstrekker controleert niet hoe u uw lening uitgeeft — wat voor hen belangrijk is, is dat u uw betalingen op tijd doet. Om wat aanbieders te zien, raden wij aan onderstaande link te volgen: https://lenen-zonder-bkr.net/. Hierop staat namelijk een fijn overzicht van alle aanbieders, wat zij van jou verwachten en wat de voorwaarden zijn. 

Populaire manieren om persoonlijke leningen te gebruiken

Vraagt u zich af wat andere consumenten doen met hun persoonlijke lening? Hier zijn enkele van de meest voorkomende opties:

Schuld Consolidatie

Een van de meest populaire redenen om een persoonlijke lening aan te gaan, is consolidatie van schulden. Het is een eenvoudig proces om schulden te consolideren met een persoonlijke lening, aangezien u eerst de persoonlijke lening krijgt en die vervolgens gebruikt om uw schuld af te betalen. Dat kan een creditcardschuld zijn of een andere schuld die u aflost. Om dit de moeite waard te maken, moet uw persoonlijke lening een lager JKP hebben dan u momenteel betaalt.

Op deze manier kunt u niet alleen geld besparen op rente, maar het kan ook minder kosten betekenen maandelijkse betalingen als u eerder betalingen naar meer dan één rekening deed.

Als u om deze reden naar persoonlijke leningen kijkt, moet u ook kijken naar de beste creditcards voor saldo overdracht, waarvan vele een 0% intro APR voor 12 maanden of langer. Een slimme optie is om eerst een creditcard voor saldo overdracht te krijgen om uw schuld zoveel mogelijk af te lossen tegen een APR van 0%, en vervolgens een persoonlijke lening te krijgen om het resterende saldo te herfinancieren vlak voordat de intro-APR-periode van uw creditcard afloopt.

Huisrenovatie

Huiseigenaar zijn kan duur worden, vooral wanneer u renovaties wilt uitvoeren. Of u nu geïnteresseerd bent in het verbouwen van uw badkamer, keuken of het plaatsen van een zwembad in uw achtertuin, u zult merken dat renovaties zelden goedkoop zijn. Afhankelijk van de baan, zou je uiteindelijk duizenden dollars of meer kunnen uitgeven.

Idealiter heb je geld bespaard om je kosten te dekken, maar er kunnen momenten zijn dat je niet alles kunt betalen van zak. In dat geval kun je een persoonlijke lening krijgen voor je verbouwing.

Noodgevallen

Er barst een leiding in de kelder, je auto gaat kapot, je moet medische rekeningen betalen — hopelijk niet allemaal in dezelfde week. Een noodfonds is de beste manier om met dergelijke situaties om te gaan, maar niet iedereen heeft er een. Een persoonlijke lening is een andere manier om onkosten te betalen tegen een redelijke rente.

Zakelijke uitgaven

Zoals het gezegde luidt, moet je geld uitgeven om geld te verdienen. Hoewel u zakelijke leningen kunt kopen, kunnen ze moeilijk te krijgen zijn, vooral als u een nieuw bedrijf heeft dat nog niet veel geld heeft verdiend. Kredietverstrekkers keuren uw aanvraag vaak pas goed als uw bedrijf een minimale periode open is geweest en aan hun inkomsten vereisten voldoet.

Het kan handiger zijn om een persoonlijke lening te nemen in plaats van een zakelijke lening. Meestal kun je op deze manier niet zoveel lenen, maar het aanvraagproces is eenvoudiger en je hebt een grotere kans op goedkeuring.

Verhuizen

Je kunt korte zetten doen zonder al te veel uit te geven als u uw geld verstandig gebruikt. Langere verhuizingen, zoals verhuizingen naar een nieuwe staat of een nieuw land, zullen bijna altijd prijzig zijn. Een persoonlijke lening is een manier om uzelf en al uw bezittingen in één stuk in uw nieuwe woning te krijgen.

Wanneer moet u een persoonlijke lening heroverwegen

Ook al kunt u een persoonlijke lening gebruiken voor wat je maar wilt, dat betekent niet noodzakelijk dat je dat moet doen. Het kan een goed idee zijn om een persoonlijke lening af te sluiten als dat het geval is:

 • U geld besparen — Schuld Consolidatie is hier het perfecte voorbeeld van.

 • Creëer waarde voor u — Een verbouwing die de waarde van uw huis verhoogt, zou hier op de rekening passen.

 • Betaal voor een dringende rekening die u anders niet zou kunnen dekken — Als uw auto gerepareerd moet worden en u niet over de geld, dan is lenen beter dan zonder vervoer.

Aan de andere kant zijn er ook situaties waarin het misschien niet verstandig is om een persoonlijke lening af te sluiten. Sommige uitgaven die consumenten op eigen risico financieren zijn onder meer:

 • Vakanties

 • Luxe artikelen

 • Shopping sprees

 • Bruiloften

 • Huwelijksreizen

Met al die kosten bespaar je jezelf geen geld. Je geeft geld uit dat je niet hebt, en het is niet voor iets dat waarde voor je creëert. En het zijn geen dingen die je meteen moet regelen, want je zou geduld kunnen hebben en wachten tot je het geld hebt om het volledige bedrag te betalen.

Dat is niet om je te ontmoedigen om te betalen voor je vakantie, bruiloft , of iets anders met een persoonlijke lening. Maar waar mogelijk is het verstandig om eerst te sparen en dan uit te geven, in plaats van eerst uit te geven en later terug te betalen. Bij https://geld-lenen-zonder-bkr.com/ wordt meer verteld over verstandig sparen. 

Een persoonlijke lening afsluiten

Persoonlijke leningen zijn het makkelijkst leningen voor alle transacties die u kunt gebruiken zoals u wilt. Die flexibiliteit is geweldig, maar elke keer dat je geld leent, is het belangrijk om verstandig te lenen.

Als je een persoonlijke lening wilt, moet je dit eerst doen:

 1. Bedenk hoe u de lening gaat gebruiken. Zorg ervoor dat het een situatie is waarin een persoonlijke lening u op de lange termijn ten goede kan komen, in plaats van alleen geld te lenen voor korte termijn voordelen.

 2. Controleer of een persoonlijke lening de beste financieringsoptie is. Afhankelijk van de kosten kunnen er andere financieringsplannen of lening opties beschikbaar zijn.

 3. Controleer uw kredietscore en werk eraan om deze zo veel mogelijk te verbeteren, omdat een lagere score u kan helpen minder rente te betalen.

 4. Zoek rond bij de beste aanbieders van persoonlijke leningen om de laagste APR te krijgen.

 

https://geld-lenen-zonder-bkr.com/lening/850-euro-lenen-zonder-gedoe/