2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

De perfect webhost voor jouw bedrijf vinden? Dat doe je zo!

De perfect webhost voor jouw bedrijf vinden? Dat doe je zo!

Heeft u uw eigen bedrijf en beschikt u niet over het nodige IT-personeel om uw IT zaken zelf te organiseren? Dan is een hosting provider wellicht de ideale oplossing voor u. Een goede hosting provider levert uitstekende prestaties, topbeveiliging en is zeer betrouwbaar. Het is natuurlijk ook mogelijk om thuis een server te hosten voor je bedrijfswebsite maar het gebruik maken van een webhosting provider is simpelweg een stuk aantrekkelijker. Naast de uitstekende serviceverlening weet u ook waar u op het gebied van kosten aan toe bent. U betaald maandelijks of jaarlijks namelijk een vast bedrag waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. 

Oké maar hoe maakt u nou de juiste keuze voor een webhost provider uit al die verschillende aanbieders? Dat kan best lastig zijn. In deze blog vertellen we wat u absoluut moet weten om de juiste keuze te maken voor een webhost provider!

Maak een lijst met de belangrijkste criteria

Hoe maakt u nou een goede keus tussen de verschillende aanbieders? Kijk goed welke aanbieders bij u in de omgeving gelokaliseerd zijn en leg ze naast elkaar. Stel vervolgens een lijst op met criteria wat u het belangrijkst vindt aan een webhost provider. Vindt u de prijs belangrijk, het aantal GB webspace of wellicht het aantal databases? Selecteer uw ideale webhost vervolgens op basis van deze criteria.

Heeft u dit gedaan? Dan blijven er als het goed is slechts een aantal webhost providers over waaruit u een keuze dient te maken. Noteer welke criteriapunten het belangrijkst zijn voor u en kijk goed of er uitschieters zichtbaar zijn. Neem dit mee in uw besluit. Het is aan te raden om u goed in te lezen in de desbetreffende webhost providers voordat u een keuze maakt. Neem eventueel contact op met de aanbieder om je extra goed te laten informeren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Fundaments 

Heeft u nog steeds moeite om een keuze te maken? Bezoek dan eens de website van Fundaments. Fundaments is gespecialiseerd in webhosting en misschien wel de ideale partner voor uw organisatie. Het aanbod van Cloud-oplossingen van Fundaments is zeer ruim en divers, waaronder ISV diensten. Laat u gauw informeren!

 

https://www.fundaments.nl/