2Binsite Artikel Website
Image default
Financieel

Dit zijn de cryptocurrency die flink in waarde gestegen zijn

Iedere zoveel jaar stijgen de koersen van een cryptocurrency ogenschijnlijk van het ene op het andere moment enorm. Heb je voor die tijd ingekocht dat zie je je geld ineens meer dan verdubbelen en dit kan zeer verslavend werken. Weet je hier slim mee om te gaan dan kun je je levensstandaard verbeteren zonder al te veel risico te lopen. Op welke cryptocurrency moet je hiervoor letten?

 

Wat zijn de toppers?

 

Er zijn in de laatste maanden een hoop toppers geweest. We bevinden ons namelijk in een bull markt en dat betekent dat praktisch iedere cryptocurrency zal stijgen. Op CurrentCrypto wordt veel geschreven over deze stijgingen en de verschillende coins mocht je dat interessant vinden.

 

Bitcoin is zoals gewoonlijk de aanvoerder van de koers stijgingen. Daarnaast zijn andere grote cryptocurrency zoals Ethereum, Cardano en Litecoin meegegroeid. Ook nieuwere cryptocurrency stijgen mee. Het is hierbij wel belangrijk te weten dat alle koersen die zo explosief stijgen ook weer eens omlaag komen. Weet je slim in te spelen op deze schommelingen, dan kun je hier veel geld mee verdienen.

 

Een manier om erachter te komen is om onderzoek te doen naar de projecten zelf zonder de koers in beschouwing te nemen. Zoek naar de kracht van een crypto project en probeer in te schatten of de menigte dit interessant zou vinden en of het bestaansrecht heeft. Is de prijs bij een geschikt project ook nog eens interessant als instappunt, dan ben je spekkoper en kun je instappen voor de menigte.

 

Je kunt hiervoor bijvoorbeeld op zoek gaan naar artikelen over bijvoorbeeld de chainlink voorspelling mocht dit de coin zijn waar je onderzoek naar doet. Lijken de voorspellingen overeen te komen met je eigen visie? Dan heb je wellicht een interessante investering gevonden.

 

Investeer alleen met je eigen geld en geld dat je kunt missen. Je zult het niet iedere keer bij het juiste eind hebben en je kunt letterlijk alles verliezen. Investeer daarom alleen met geld waar je de komende jaren toch niks mee gaat doen. Dit is de juiste manier om op een verantwoorde manier te investeren. De risico’s zijn hierdoor beperkt.