2Binsite Artikel Website
Image default
Eten en drinken

Tips voor een goed restaurant in Stein

Woon jij in Stein of omgeving en ben je op zoek naar een lekker restaurant in Stein? In deze blog geven we enkele tips waar jij een avondje heerlijk kunt dineren.

Pom Lai restaurant Stein

In de buurt van Stein ligt Pom Lai. Als je van de Aziatische keuken houdt, ben je hier zeker aan het juiste adres. Bij dit restaurant in Stein kun je genieten van heerlijke Aziatische gerechten. Het is ook mogelijk om af te halen voor als je liever thuis een maaltijd wil eten.

Luna

Bij Luna in omgeving Stein kun je niet alleen dineren, maar ook lunchen of een high-tea doen. Ook hier kun je bestellingen afhalen om thuis te genieten van een tapas box, borrel plank of high-tea.

Pinterlierke

Bij Pinterlierke kun je terecht voor heerlijke tapas. Het leuke aan tapas is, is dat het allemaal kleine gerechtjes zijn dus je kan veel verschillende dingen proeven. Zo heb je vaak een avondvullend programma met allemaal lekkere tapas hapjes!

Bestellingen afhalen

Zeker sinds de coronacrisis is het bij de meeste restaurants mogelijk om bestellingen af te halen zodat deze thuis opgegeten kunnen worden. Doordat de horeca noodgedwongen de deuren moest sluiten is er een toename in het aantal restaurants en café dat afhaal eten aanbiedt. Door af te halen bij je lokale horecazaak steun je de ondernemers in de moeilijke tijd. En jij kunt genieten van een heerlijke maaltijd aan huis!

https://pomlai-geleen.nl/chinees-restaurant-stein/