2Binsite Artikel Website
Image default
Eten en drinken

Tips tegen een kater

Wat helpt tegen een kater? – Tips tegen een kater

Natuurlijk heeft iedereen zo nu en dan een kater. Een kater hoort gewoon bij het leven. Althans dit werd tot voorheen vaak gedacht. Gelukkig zijn er methodes om een kater te verzachten of zelfs uit te sluiten. Hierover gaan wij jou onderstaand eens bij spijkeren.

Wat is een kater?

Je kent het wel het is op een avondje stappen dermate gezellig dat je er net teveel drinkt en mogelijk niet tijdig even iets tussen door snacked. Hierdoor raak je naar verloop van tijd in een dronken toestand. Vervolgens wordt je veel al vroeg wakker met een droge mond en een barstende koppijn. Dit is nou wat je noemt een kater!

Tips om een kater te verminderen:

1. Zorg ervoor dat je gewoon weg minder alcohol drinkt.
2. Ook is het slim om tijdig genoeg te eten. Dit zorgt ervoor dat je helderder blijft.
3. Zorg ervoor dat je na een avondje stappen voor het slapen nog enkele glazen water drinkt.

Maar zou u die kater niet voorgoed willen uitzwaaien?

Dit jaar komt Premulon met een waanzinnig product die een HANGOVER tot het verleden kan maken. Premulon heeft enkele jaren onderzoek gedaan na de processen in het lichaam waardoor je uiteindelijk dronken wordt en een kater krijgt. Ze hebben een pil ontwikkeld die ervoor zorgt dat je alcohol veel sneller vermindert. Dit betekend dat je lekker kunt drinken zonder een kater de dag erop.

Wil je meer weten over Premulon, dan is het verstandig om hun website al in de gaten te houden. Ook hebben wij uit bronnen vernomen dat er een PRE Sale komt, waarin je het product echt bizar ver onder de uiteindelijke prijs al kunt bestellen. 

http://www.premulon.nl/

Gerelateerde artikelen

Restaurants en uit eten gaan. Of ergens wat drinken?

Taartje per post

Shortribs kopen bij LeJean

Mini worstenbroodjes bestelt u eenvoudig online

Eten aan het water bij Restaurant Rosse Buurt Amsterdam

Leuke wijnbar Amsterdam