2Binsite Artikel Website
Image default
Eten en drinken

Taartje per post

Brievenbusbanket.nl

Brievenbusbanket.nl

Bij brievenbusbanket.nl verzenden we taartjes per post, we hebben deze taarjtes zo ontwikkeld dat ze in brievenbus doosjes passen en dus door de brievenbus geleverd kunnen worden. Probeer eens een combinatiebox uit met al onze vier verschillende soorten taartjes per post.

Verschillende soorten gebak

We hebben met uiterste zorgvuldigheid vier verschillende soorten taartjes per post ontwikkeld en zijn erg trots op het resultaat. U kunt kiezen uit; Haagsche Hopjes Banket, Kaneel Banket, Chocolade Banket en Walnoot Sinaasappel Banket. Of u probeerd een combinatiebox uit van twee tot vier soorten in het zelfde doosje dat door de brievenbus past.

Thuiswerkend personeel of collega’s

Verwen uw personeel of collega’s met een ambachtelijk gebakken taartje per post. Helaas in deze tijden gaat het nog wel even duren voordat al het personeel of collega’s weer te vinden zijn op de werkvloer. Dus om het moraal toch hoog te houden en een bedankje te geven voor het goede werk hebben wij van brievenbusbanket.nl een perfecte oplossing. Stuur een taartje per post met een inspirerende boodschap erbij.

Voor grotere orders kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice, dan gaan we samen kijken naar een pakket op maat.

https://www.brievenbusbanket.nl/23-combinatiebanket