2Binsite Artikel Website
Image default
Eten en drinken

Pasta Foodtruck huren

Pasta foodtruck van Pizza-Amici

Een foodtruck, en dan met name de Pasta Foodtruck van Pizza-Amici zijn ideaal om in te huren voor uw evenement. Met de heerlijke pasta’s die vers bereid worden voor uw gasten maakt u iedereen blij op uw evenement, want wie houdt er nou niet van een heerlijke pasta? Bij Pizza-Amici zijn er twee verschillende pasta foodtrucks te huur en drie verschillende pizza foodtrucks. Op het menu staan verschillende soorten pasta’s en pizza’s zodat er voor iedereen wat lekkers uit te kiezen is. 

Verschillende pasta foodtrucks

Bij Pizza-Amici zijn er 2 verschillende pasta foodtrucks te huren: 

Lo Spettacolo

De aanvoeder van de pasta foodtrucks en dit is ook de grootste van de 2 die te huur is. Lo Spettacolo bereid maar liefst 600 verse pasta’s per uur op traditionele wijze. De foodtruck ziet er indrukwekkend en prachtig uit en zal gegarandeerd de show stelen op uw evenement en onder uw gasten. De heerlijke verbereide pasta’s geven uw evenement een ware Italiaanse beleving.

Il Bambino due

Dit is het zusje van Lo Spettacolo en de pasta’s worden vers bereid vanuit een echte Italiaanse Piaggio. Zo kunnen uw gasten meekijken in de keuken terwijl hun verse pasta wordt bereid. Deze pasta foodtruck is te koppelen aan Il bambino uno, waardoor er vanuit één grote stand zowel pizza’s als pasta’s worden geserveerd, samen zorgt dit voor een waar Italiaans pleintje.

Foodtruck op uw evenement

Pizza-Amici heeft veel ervaring met het bereiden van heerlijke pasta’s en pizza’s op bedrijfsfeesten, bruiloften, festivals en meer. Zo hebben wij onder andere op de festivals By the creek, Vunzige deuntjes, Parkpop, Kingsland en Breda Live gestaan met onze pasta en pizza foodtrucks. Een Foodtruck huren is dus ideaal voor uw evenement. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor het serveren van pasta’s en pizza’s op uw evenement. Via de website kunt u contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken. 

https://www.pizza-amici.nl/

Gerelateerde artikelen

Tea for men: bold tea

Braziliaanse cateraar

Amerikaanse Whisky

Tips voor de beste 21 diner party

De Beste Plek Om Te Besparen Op Je Weekelijkse Boodschappen

Picnic Boodschappen doen