2Binsite Artikel Website
Image default
Entertainment

Stretchtent huren

Stretchtent huren PavilionRex

Wanneer u graag een stretchtent wilt huren om ervoor te zorgen dat uw gasten droog of uit de zon of wind zitten, dan zijn de stretchtenten van PavilionRex ideaal. De tenten geven uw evenement of feest een prachtige en sfeervolle uitstraling voor een eerlijke prijs. De stretchtenten worden volledig door ons opgebouwd en na afloop weer afgebroken. Een stretchtent huren bij PavilionRex zorgt ervoor dat wij zorgen uit handen nemen, zodat u meer tijd kunt besteden aan het organiseren van uw evenement. 

Verschillende soorten Stretchtenten                                                                   

Het aanbod in stretchtenten is erg groot bij PavilionRex en er zijn veel mogelijkheden als het gaat om de verschillende kleuren en groottes. Zo zijn er al tenten te huur voor evenementen met slechts 10 personen of voor meer dan 166 personen. Er zijn 3 verschillende tenten te huur, maat S, maat M of maat L. Maat S is voor 10 tot ongeveer 38 personen en is er in de kleuren zand, grijs, taupe en taupe-wit. Maat M is voor minimaal 35 tot en met ongeveer 67 personen en is er in de kleuren zand, taupe, taupe-wit, zwart en antraciet. Maat L is voor minimaal 63 en maximaal 166 personen en is er in de kleuren paars, taupe-wit, taupe en zwart. Bij de maten zijn er ook nog verschillende groottes. Voor evenementen met meer dan 166 personen kan er een maatwerk offerte worden aangevraagd, want hierbij kunnen meerdere stretchtenten gekoppeld worden.

Voordelig een stretchtent huren

PavilionRexhttps://pavilionrex.nl/ biedt u een eerlijke en transparante offerte, zonder verrassingen of extra kosten achteraf. De stretchtenten die wij verhuren zijn niet alleen veilig, maar ook heel licht. Dit maakt dat het opzetten en afbreken van de tent eenvoudig is, waardoor de kosten voor het opzetten en opruimen van de tent beperkt blijven.

Op de website kunt u sfeerbeelden zien van de stretchtenten die wij hebben opgezet. Zo krijgt u een beter beeld van hoe het eruit komt te zien en wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

https://pavilionrex.nl/

Gerelateerde artikelen

Stretchtent verhuur

Het leukste speelgoed voor jouw kinderen

Trampoline het leukste speelgoed voor kinderen

Waarom Luchtkussens huren voor een feestje

Harm Edens

Het sterrenbeeld Tweelingen komende maanden