2Binsite Artikel Website
Image default
Entertainment

Ideeën voor de (her-)opening van je bedrijf

Een opening of heropening van je bedrijf vraagt natuurlijk om iets speciaals. Je wilt immers opvallen om zo mensen te trekken. Of je wilt gewoon een gezellige decoratie voor de aanwezige gasten. Maar waar kan je dan voor kiezen? Een ballonenboog kopen zou een hele leuke optie kunnen zijn, want opvallen doen deze bogen zeker. Maar natuurlijk is er nog veel meer mogelijk! Zorg voor leuke entertainment en je bent al heel ver!

Ballonendecoratie

Met ballonnen haal je direct iets feestelijks in huis. Ballonnen zijn immers toch vooral verbonden aan feesten. En je kunt heel veel verschillende dingen doen met ballonnen. Zo kan je dus inderdaad kiezen voor een ballonenboog in toepasselijke kleuren. Dit is een ideale boog bij je winkeldeur of de deur van je bedrijfspand. Of kies voor ballonnenpilaren, die je op diverse plekken neerzet. Iets uitbeelden met ballonnen kan ook. Het aantal jaar dat je bedrijf al bestaat, bijvoorbeeld. Of ballonnen in de vorm van een dier of persoon, gewoon iets wat past bij jouw bedrijf! Ballondecoraties vind je simpel op internet. Online ‘ballonnenboog in Zwolle’ zoeken (bijvoorbeeld) en je vindt precies wat je zoekt.

Wat een spreker is die man

Een opening vraagt om een leuk verhaal en niet om een saaie speech waar iedereen van hoopt dat het snel weer afgelopen is. Nu kunnen veel mensen het prima zelf doen. Maar een ervaren spreker inhuren kan ook een supergoed idee zijn!

Een goochelaar inhuren

Een opening van je bedrijf wordt spannender als je niet stomweg kiest voor het doorknippen van een lintje door je zoon of dochter, maar als je hiervoor iemand inhuurt die het magisch maakt. Een goochelaar dus. En dan kan je zoon of dochter vast ook nog een rolletje in het geheel bemachtigen. Maar het maakt wel meer indruk!

Oud Hollandse spelletjes

Open je je bedrijf en heb je de ruimte om meer te doen dan alleen een borreltje aan te bieden? Kies dan voor Oud Hollandse spelletjes. Niet alleen leuk voor de kinderen die ook ergens rondlopen, maar net zo goed voor de volwassenen. Een sjoelbak heeft bijvoorbeeld grote aantrekkingskracht. Bliklopen zorgt voor hilarische momenten. Of zaklopen natuurlijk.

Speurtocht door het bedrijf

Grotere bedrijven die (her-)openen zullen misschien een rondleiding geven of de bezoekers de mogelijkheid geven om rond te kijken. Waarom zou je er niet iets spannenders van maken en zorgen voor een soort puzzeltocht? Kan je er stiekem een hoop reclame in kwijt en je gasten vermaken zich. Natuurlijk zorg je voor een prijsje voor de beste score!

Springkussens

Veel kinderen aanwezig? Dan ontkom je eigenlijk niet meer aan een springkussen. Eenvoudig maar zeker erg gewaardeerd door de kids. Zorg wel voor toezicht of vermeld er heel duidelijk bij dat de ouders zelf toezicht moeten houden om problemen te voorkomen!