2Binsite Artikel Website
Image default
Electronica en Computers

Haal meer uit je Xbox met Xbox live!

Voor als je meer uit je Xbox wilt halen kun je een Xbox live abonnement afsluiten. Het maakt niet uit welk model je hebt voor zowel de Xbox One of Xbox 360 is het mogelijk om via een Xbox Live abonnement er meer uit te halen dan dat erin zit.

Online spelen op je Xbox Op je Xbox kan je vele spellen spelen, door ze zelf aan te schaffen. Maar zodra je online gaat krijg je een ruimer aanbod en heb je meerdere mogelijkheden. Zo kan je met een Xbox Live abonnement zelf online games te spelen maar ook samen met je vrienden of met gamers over de hele wereld.

Verschillende soorten Xbox live abonnementen Wanneer je op de website GameKeyDiscounter.nl kijkt, zie je dat je daar terecht kunt voor verschillende producten. Zoals games, giftcards en Windows licenties, maar daarnaast ook voor Xbox Live abonnementen. Deze abonnementen hebben ze voor verschillende periodes. De kortste is 48 uur en de langste is 12 maanden met eventueel 1 bonus maand eraan vast.

Specificaties van een Xbox live abonnement Een Xbox live abonnement bevat drie specificaties. Je hebt namelijk toegang tot het volledige online game netwerk van Xbox live. Wat dus inhoudt dat je heel veel verschillende soorten spellen kunt spelen, vanuit verschillende categorieën. De status die je hebt bij Xbox blijft Silver en deze kan niet verandert worden. Tenzij je daarvoor een Xbox Live Gold Abonnement koopt. Dan is het wel mogelijk om een Gold of content status aan te schaffen. Een andere beperking is dat je geen artikelen kunt aanschaffen op de Xbox Live Marketplace. Ook hiervoor moet je een ‘Gold’ abonnement hebben.