2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Sloopwerken

Bent u op zoek naar een partner voor totaal- of juist renovatiesloop van kleine of grote bouwobjecten? Van Kesteren is ervaren in sloopwerken en regelt dit van A tot Z voor zowel particulieren, projectontwikkelaars als ook voor de woningbouw. Woningen, een winkelcentrum of een hele sporthal: We regelen de sloop-, renovatie- en demontagewerkzaamheden van diverse bouwobjecten op een veilige en milieubewuste wijze.

Certificering

Iets slopen mag niet zomaar en gaat met beleid om zo de veiligheid en het milieu te waarborgen. De sloopwerkzaamheden die Van Kesteren uitvoert zijn daarom ISO- gecertificeerd en voldoen aan alle vereiste certificaten en richtlijnen van de Beoordelingsrichtlijn Veilig en Milieukundig Slopen (BRL SVMS-007). Daarnaast zijn wij ook ISO en VCA gecertificeerd en voldoen aan de beoordelingsrichtlijn BRL9335 en BRL7000.

Hoe we sloopwerk aanpakken

Het sloopproces bestaat uit 3 stappen. Dit is wat we doen bij sloopwerken:

Stap 1 – Het sloopplan opstellen

Van Kesteren begint met het opstellen van een sloopplan voor de sloopwerken conform de BRL Veilig en Milieukundig Slopen (BRL SVMS-007). In dit plan zijn de resultaten van de stoffeninventarisatie / inspectie sloopobject meegenomen. Verder staan in het sloopplan de uitvoeringseisen beschreven zodat we effectief en veilig aan de slag kunnen.

Stap 2 – Veilig slopen met oog voor het milieu

Voordat we beginnen met de sloopwerken zorgen we ervoor dat de slooplocatie veilig en ordelijk is en dat de vrijkomende materiaalstromen geen verontreiniging van bodem en omgeving veroorzaken. Daarbij bespuiten we de locatie met water om zo stofoverlast te beperken.

Stap 3 – De oplevering van de sloopwerkzaamheden

Bij de oplevering van de sloopwerken wordt er tevens een rapport van de stoffenverantwoording van de vrijkomende sloopmaterialen opgesteld, die indien gewenst aan de opdrachtgever zal worden toegestuurd.

Contact opnemen voor sloopwerken

Wilt u de sloopwerken voor uw objecten in gang zetten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. U kunt voor vragen of advies over sloopwerken telefonisch ook contact opnemen met een van onze adviseurs. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar op telefoonnummer (024) 397 54 54. Van Kesteren regelt behalve sloopwerken ook de verwerking van bouw- en sloopafval, containers voor bouw- en sloopafval, grondwerk en grondtransport.

http://www.vankesterenbv.nl/sloop/item/sloopwerken