2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Rijschool Purmerend

Een geschikte rijschool vinden in Purmerend kan soms lastig zijn, het zijn er zo ontzettend veel en ze bieden vaak ook veel verschillende pakketten en rijbewijzen aan. Rijschool Purmerend zorgt ervoor dat deze keuze jou wat makkelijker wordt gemaakt, er is namelijk maar een echte rijschool in Purmerend, en dat is Rijschool Basmala. Onze instructeurs hebben de ervaring en weten goed waar ze mee bezig zijn.

 

Rijschool Basmala niet alleen actief in Purmerend

 

Wij zijn als rijschool in Purmerend ook actief in andere gebieden, te weten Purmerend, Hoorn, Edam, Volendam en omgeving. Mocht je in een van deze steden wonen, of in de buurt ervan, neem dan snel contact op met Rijschool Purmerend en we gaan kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Rijschool Basmala helpt jou graag zo snel mogelijk aan je rijbewijs!

 

Rijschool Purmerend biedt diverse pakketten aan

 

Je kunt bij ons uit verschillende pakketten kiezen, voor iedereen is er wel een geschikt pakket te vinden. Voor 800 euro heb je nu 20 lessen en een praktijkexamen! Voor 350 euro extra heb je zelfs 10 lessen meer, dit zou je ook kunnen overwegen. Ook is er de mogelijkheid om voor 2000 euro gegarandeerd je rijbewijs te halen. Je betaalt dan 2000 euro, en wij geven je les net zo lang totdat jij je rijbewijs hebt. Ook kun je onbeperkt praktijkexamens afleggen, totdat je slaagt.

 

Verkeersschool Purmerend | Rijschool Basmala

 

http://www.rijschoolbasmala.nl