2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Rijschool Delft

Mijn naam is Daphne en ik moet een rijschool in Delft vinden. Het is ook nog niet zo makkelijk. Ik ben zelf erg toe aan een rijbewijs. Toch heb ik dit altijd uitgesteld omdat ik bang ben dat ik het niet haal of dat ik te bang ben achter het stuur. Toch moest ik het een keer gaan halen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een rijschool in Delft. Ik had een aantal eisen. Hij moest uiteraard goedkoop zijn en een hoog slagingspercentage hebben. Dit is namelijk erg belangrijk voor mij. Verder was ik op zoek naar een leuke instructeur want je moet vrij veel uren met deze persoon spenderen.

De zoektocht: rijschool Delft

Omdat ik dus studeer in Delft moest dit in Delft gebeuren. Ik vond het belangrijk om in mijn studentenstad te kunnen lessen. Bij mijn ouders had ik ook rijles kunnen nemen, maar hier ben ik gewoon te weinig om lekker veel te kunnen oefenen. Mijn zoektocht begon op het internet. Hier was de informatie eindeloos. Uiteindelijk kwam ik op Starzz Rijopleiding uit. De reviews op de website van Starzz Rijopleiding zagen er goed uit. Daarom besloot ik om een proefles te nemen. Gewoon even proberen kan geen kwaad. Ik plande mijn eerste rijles in en begon aan het traject. Het beviel me erg goed en ik leerde redelijk snel. Het rijden viel me best wel mee. Ook was ik erg positief over de opleiding. De rijinstructeur vertelde mij altijd allerlei verhalen. Zo begon hij zo af en toe over zijn vrouw en kinderen en kon ik mijn ei kwijt over allerlei dingen. Ik kan mij best voorstellen dat een instructeur toch veel verhalen aan kan horen. Hij zal zich vast zo af en toe net een therapeut voelen door al deze verhalen.

Conclusie bij Starzz

Uiteindelijk gaat het vaak om hoe het lessen ging. Deze lessen gingen erg goed. Ik ben erg tevreden over de rijschool. Het is natuurlijk het meest belangrijk om te weten of ik ben geslaagd. En dit is inderdaad het geval. Ik heb mijn diploma en ik ben er erg blij mee en trots op. Ook kan ik tegen iedereen zeggen: wees niet bang om te rijden. Rijden is een vaardigheid en deze kan iedereen leren door veel te oefenen. Daarom: wacht niet langer, maar schrijf je ergens in en haal je rijbewijs!